Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO DUPLO Town 10928 Bakeri

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 437,-
På lager
SKU
12192-33
   

Alle barn elsker å besøke bakeren! Lag deigen i blandemaskinen, og stek bakevarene i ovnen. Smak på deilige kaker i den fargerike kafeen. Kjør bakevarer ut til kundene med den morsomme bilen som har en stor muffins på taket! Med dette settet tilegner barna seg finmotorikk samt sosiale og emosjonelle ferdigheter mens de leker og har det gøy. I det travle bakeriet er det mye å se, gjøre og lære! Alle barn elsker å besøke bakeren! Og nå kan barn i førskolealder glede seg til late som-lek på LEGO® DUPLO® bakeriet, som inkluderer både en fargerik kafé og en flott dekorert varebil.

Pedagogisk leke for smårollinger - Dette fargerike bakeriet med tidsriktig design byr på en smakfull blanding av fantasifull lek og utviklingsmuligheter som små barn og foreldre kan ta del i sammen. Med kjøkkenmaskin og stekeovn er alt klart for den vesle bakeren din. Settet inneholder kafékunder som gjerne vil smake på de deilige kakene. Og etterpå er det tid for kakeutkjøring med bakeriets budbil. Det er utrolig mye å se, gjøre og lære med dette flotte utviklingssettet, som både stimulerer småbarns finmotorikk og sosiale og emosjonelle ferdigheter. Flotte late som-gaver for barn LEGO DUPLO læringsleker inneholder gjenkjennelige figurer og velkjente scenarioer som stimulerer til fysisk rollespillmoro uten fasit og mange utviklingsfordeler.

 • Smårollingers finmotoriske ferdigheter og sosiale og emosjonelle utvikling stimuleres mens de bygger, leker, bygger om og leker nye leker med dette flotte bakeri-lekesettet. Barn kan tilberede og servere mat i lekekafeen før de kjører ut deilige muffins med varebilen sin!
 • Gutter og jenter vil elske å iscenesette fantasifulle fortellinger med dette LEGO® DUPLO® bakeriet som både inkluderer en kafé og en varebil. Server late som-lek dagen lang med dette flotte gavesettet for barn fra to år og oppover!
 • Hovedmodellen er over 15 cm høy, 19 cm bred og 11 cm dyp. Dette allsidige lekesettet kan enkelt kombineres med andre LEGO® DUPLO® sett for å gi barn enda mer late som-lek og læring.
 • Denne pedagogiske småbarnsleken har mat som tema og er fullstendig batteriløs. Den drives utelukkende av barns fantasi! Med batteriløse LEGO® DUPLO® leker kan du stimulere små barns kreativitet, fantasi og evne til praktisk læring.
 • Matfesten begynner med en gang esken åpnes. Enkle instruksjoner gir barn og foreldre ideer, inspirasjon og en flott lekeopplevelse og sikrer samtidig maksimalt utviklingsutbytte.
 • Gi småbarn en innføring i fasitløs, kreativ lek som inspirerer unge hjerner. LEGO® DUPLO® lekesett byr på kjente scenarioer, gøyale figurer samt brukervennlige klosser og deler og er svært godt egnet som små barns første byggeleker.
 • LEGO® DUPLO® lekesett oppfyller de høyeste bransjestandarder. De er enkle for små hender å gripe, plassere og ta fra hverandre – slik har det vært helt siden 1969.
 • I LEGO konsernet tester vi LEGO® DUPLO® klossene og delene ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bite, bøye, ripe og strekke dem for å kontrollere at alle byggesett oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Detaljer:

 • Mål: H15 x B19 x D11 cm
 • Antall klosser: 46
 • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell10928
EAN5702016687842
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.