Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO DUPLO Town 10929 Modulbasert lekehus

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 724,-
På lager
SKU
12192-32
   

Med dette åpne dukkehuset kan flere leke sammen. Lær smårollinger om matlaging, oppførsel ved matbordet og rutiner før legging. Settet byr på magiske øyeblikk med mange gjenkjennelige detaljer og figurer av mamma, pappa og barn samt en hund og en kosebamse. Hovedhuset kan bygges om til et tårnhus og et bolighus for enda mer moro! Alle barn liker å leke familie og ta på seg rollen som mamma og pappa. Og med dette åpne og lettbygde dukkehuset er det plass til flere, slik at du også kan delta i leken!

Stort lekesett med dukkehus og familie. Dette farerike og tidsriktige dukkehuset for småbarn byr på mange muligheter for lek og læring. Lær smårollinger nyttig hverdagskunnskap om matlaging, hvordan man oppfører seg ved matbordet og leggerutiner gjennom gøyalt rollespill. Settet inneholder figurer av mamma, pappa og barn samt en hund og en kosebamse – ting som skaper en følelsesmessig trygg ramme for små barn. Dukkehuset byr på velkjente detaljer og endeløse muligheter for lek og moro, og som forelder kan du være med når barnet ditt lærer seg viktige ferdigheter underveis i leken. Dukkehuset kan bygges om til et tårnhus og et bolighus for enda mer moro! Flott pedagogisk leke for småbarn LEGO® DUPLO® læringsleker inneholder gjenkjennelige figurer og velkjente scenarioer som stimulerer til fysisk rollespillmoro uten fasit og mange utviklingsfordeler.

 • Dette åpne 3-i-1-dukkehussettet er lett å sette sammen og har plass til flere som leker samtidig. Det stimulerer småbarns finmotorikk samt sosiale og emosjonelle ferdigheter gjennom bygging, lek, ombygging og enda mer lek.
 • Dette allsidige lekehuset har kjøkken, stue, bad og soverom. Det er fullt av realistiske detaljer, inkludert et kjøleskap som kan åpnes. Settet inneholder mamma, pappa, barn, hund og kosebamse samt mye morsomt tilbehør.
 • Lær smårollinger om matlaging, oppførsel ved matbordet og rutiner før legging. Kan bygges om til et tårnhus og deretter til enda et bolighus! Del magisk rollespillmoro mens dere utforsker alle lekemulighetene sammen.
 • Barn kan iscenesette fantasifulle fortellinger med dette 3-i-1-lekehuset. Denne flotte gaven for barn fra to år og oppover byr på mange muligheter til å utforske og lære.
 • Hovedmodellen er over 36 cm høy, 39 cm bred og 10 cm dyp. Vil dere ha enda flere lekemuligheter, kan dette allsidige lekesettet kombineres med andre LEGO® DUPLO® lekesett.
 • Drevet av barns fantasi! Fysiske, batteriløse leker styrker barns kreativitet, fantasi og praktiske ferdigheter, og de gir dem tilfredsstillelsen av å «klare selv».
 • Åpne esken til dette 3-i-1-dukkehuset, og se hvordan byggingen, leken og læringen begynner øyeblikkelig. Enkle instruksjoner for foreldre og småbarn gir ideer og inspirasjon til morsom lek.
 • Gi småbarn en innføring i fasitløs, kreativ lek som inspirerer unge hjerner. LEGO® DUPLO® lekesett byr på kjente scenarioer, gøyale figurer og brukervennlige klosser og deler og er flotte leker som gir små barn muligheten til å utvikle seg.
 • LEGO® DUPLO® lekesett oppfyller de høyeste bransjestandarder. De er enkle for små hender å gripe, plassere og ta fra hverandre – slik har det vært helt siden 1969.
 • I LEGO konsernet tester vi LEGO® DUPLO® klossene og delene ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bite, bøye, ripe og strekke dem for å kontrollere at alle byggesett oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Detaljer:

 • Mål: H36 x B39 x D10 cm
 • Antall klosser: 129
 • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell10929
EAN5702016701005
MerkeLEGO

LEGO DUPLO Town Modular Playhouse

Bygg det hjemmet du ønsker

Bygg hjemmet slik som du ønsker det

Lekehuset inneholder alt en familie trenger

Skap historier og familiemoro

Skap historier og familiemoro!

Hvert rom inviterer til rollespill og lek

Ta leken til nye høyder og bygg et hus med flere etasjer

Ta leken til nye høyder

Hvorfor ikke bygge et hus med flere etasjer? Se for deg utsikten fra takvinduet!

LEGO DUPLO Town Modular Playhouse
LEGO DUPLO Town Modular Playhouse
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.