Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO DUPLO Town 10932 Byggearbeid med rivningskule

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 671,-
På lager
SKU
04202-68
   

Foreldre og barn kan samarbeide om å få skikkelig sving på rivningskulen og rive det vesle huset. Etterpå kan de rydde byggetomten med bulldoseren og kjøre inn nye byggematerialer med lastebilen. La førskolebarn utfolde seg i spennende frilek med dette settet med rivningskule, hvor de tilegner seg viktige fysiske og kognitive ferdigheter som de har glede av resten av livet.

LEGO® DUPLO® Byggearbeid med rivningskule (10932) byr på morsom frilek med regulerbar kran, lastebil med tipp og bulldoser. Moro med rivningskule for smårollinger Førskolebarn utvikler finmotoriske og kognitive evner og styrker sine sosiale og emosjonelle ferdigheter gjennom lek med tre bygningsarbeidere, en kran som kan bevege seg opp og ned og fra side til side, en bulldoser med kraftige belter og førerhus som kan åpnes, en dumper, et lite hus og tilbehør som kampesteiner og skilt. Foreldre kan ha det gøy sammen med barna sine og bruke rivningskulen for å rive det vesle huset, rydde byggeplassen med bulldoseren, frakte byggematerialer med lastebilen og bygge opp huset igjen. Hvilket lekebyggesett er best for småbarn? LEGO DUPLO byggeplassettene er utviklet for å gi førskolebarn leker som stimulerer dem i takt med at de vokser og får nye behov. Settene kan brukes sammen for å gi barna enda større lekeutbytte.

 • Med lekesettet LEGO® DUPLO® Byggearbeid med rivningskule (10932) får foreldre og førskolebarn tre flotte anleggsmaskiner som de kan bruke for å rive en bygning og rydde bort rivningsavfallet etterpå.
 • Inkluderer tidsriktige figurer av en kvinnelig og en mannlig bygningsarbeider, en regulerbar kran, en dumper, bulldoser med hjul, et lite hus og flere kampesteiner.
 • Foreldre og barn kan samarbeide om å få skikkelig sving på rivningskulen og rive det vesle huset. Etterpå kan de rydde byggetomten med bulldoseren og kjøre inn nye byggematerialer med lastebilen.
 • Leter du etter en ekstra flott byggeplass-leke for smårollinger, inneholder dette kreative byggelekesettet LEGO® DUPLO® kjøretøy, bygningsarbeidere og et miljø som holder barn fra to år og oppover engasjert og underholdt med pedagogisk lek.
 • Kranen er over 28 cm høy, 10 cm lang og 12 cm bred – altså stor nok for seriøse byggeoppdrag, og liten nok for små hender. Kan brukes med andre LEGO® DUPLO® anleggssett.
 • Dette lekesettet krever ikke batterier. Barns fantasi er alt som trengs for å få fart på den kreative frileken!
 • Enkle instruksjoner gjør det lett for foreldre og småbarn å få mest mulig ut av settet rett fra esken, og det gir maksimal uttelling både når det gjelder lekemuligheter og utviklingsfordeler.
 • Alle LEGO® DUPLO® lekesett inkluderer gøyale og velkjente miljøer og deler som er enkle for små barn å bruke. Dette får fart på smårollingers fantasi og inspirerer dem til å bygge, lære og leke fritt.
 • LEGO® DUPLO® bygg- og anleggssett oppfyller de strengeste bransjestandarder. De er enkle for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre – og slik har det vært helt siden 1969.
 • LEGO konsernet dropper, varmer opp, knuser, vrir og analyserer klossene og delene som inngår i LEGO® DUPLO® lekesettene, for å sørge for at alle småbarnleker oppfyller verdens strengeste sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 56
 • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell10932
EAN5702016618211
MerkeLEGO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.