Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

LEGO DUPLO Town 10933 Byggearbeid med tårnkran

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 1 135,-
På lager
SKU
04202-67
   

Det er travle dager for små bygningsarbeidere som skal utforske denne spennende anleggsplassen med mange funksjoner. Settet inneholder en stor bulldoser, minibulldoser, dumperlastebil, gravemaskin og kran. Foreldre og smårollinger kan sammen kjøre bygningsmaterialer, bygge et tårn og rydde gaten for skrot og avfall. Og når det er tid for lunsj, kan de samles ved anleggsplassen pølsebod!

LEGO® DUPLO® Byggearbeid med tårnkran (10933) lekesett med kjøretøy, aktiviteter og figurer som inspirerer til rollespill og bygger barns ferdigheter. En travel byggeplass full av lekemuligheter Det er travelt for små bygningsarbeidere som skal utforske den travle byggeplassen. Settet inneholder en stor bulldoser, minibulldoser, dumperlastebil, gravemaskin og kran, og foreldre og barn kan samarbeide om å levere materialer, bygge et tårn og rydde gaten for skrot og avfall. Og lunsjen tar de ved pølseboden på anleggsplassen! Allsidig sett med mange funksjoner Med fem tidsriktige figurer – kvinnelig maler og kranfører, to mannlige bygningsarbeidere og en pølseselger – samt mange tøffe funksjoner, inkludert lys- og lydklosser og en bulldoser med friksjonsmotor, er dette et sett som engasjerer, underholder og inspirerer små barn. Kan brukes sammen med andre LEGO DUPLO byggesett for enda flere lekemuligheter.

 • Lekesettet LEGO® DUPLO® Byggearbeid med tårnkran (10933) er en travel byggeplass stappfull av store maskiner, spennende oppgaver og mange forskjellige figurer som inspirerer til rollespill og ferdighetsutvikling.
 • Inkluderer fem tidsriktige figurer og fire kjøretøy – en stor bulldoser, minibulldoser, dumperlastebil, gravemaskin og kran – alle med spennende funksjoner, inkludert skyv og slipp-friksjonsmotor, lyder, lys og fungerende vinsj.
 • Med lys og lyder blir det full aktivitet på byggeplassen. Barn kan løfte den bærbare doen på plass med kranen, levere materialer og rydde gaten for rot og skrot. Og når det er tid for pause, kan de besøke pølseboden!
 • Leter du etter en ekstra flott gave til en smårolling som utvikler seg i full fart, er dette settet for deg. Denne byggeplassleken med funksjonelle og praktiske anleggsmaskiner har alt barn fra to år og oppover kan drømme om.
 • Hovedbygningen med påmontert kran er over 40 cm høy, 20 cm bred og 25 cm dyp og inspirerer barn til fantasifull lek i stor skala med deler som passer perfekt i små hender.
 • Leken drives av barns fantasi, mens lys og lyder drives av tre LR41 (knappcellebatteri) og tre LR44 (knappcellebatterier). Batteriene følger med.
 • Klare og enkle instruksjoner gjør det lett for barn og foreldre å bygge, leke og få maksimalt utbytte av alle funksjonene til det allsidige lekesettet, rett fra esken.
 • LEGO® DUPLO® frilek-lekesett er laget for å underholde, stimulere og inspirere førskolebarn, og de inneholder gjenkjennelige miljøer, gøyale figurer og småbarntilpassede deler.
 • LEGO® DUPLO® byggesett oppfyller de aller strengeste bransjestandarder og er enkle for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre. Slik har det vært helt siden 1969.
 • LEGO konsernet dropper, varmer opp, knuser, vrir og analyserer klossene og delene som inngår i LEGO® DUPLO® lekesettene, for å sørge for at alle småbarnleker oppfyller verdens strengeste sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 123
 • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell10933
EAN5702016618228
MerkeLEGO
Byggesett med 4 kjøretøy med kule egenskaper Byggesett med 4 kjøretøy med kule egenskaper

4 kjøretøy med kule egenskaper

En kraftig bulldoser, dumper, gravemaskin og kran.

Bulldoser, dumper, gravemaskin og kran med fungerende vinsj Bulldoser, dumper, gravemaskin og kran med fungerende vinsj

Realistiske funksjoner

Push & Go bulldoser, lyder, lys og en fungerende vinsj.

Med 5 figurer blant annet 3 anleggsarbeidere Med 5 figurer blant annet 3 anleggsarbeidere

5 samtidsfigurer

Kvinnelig maler og sjåfør, 2 mannlige arbeidere og en pølseselger.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.