Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

LEGO DUPLO Town 10947 Racerbiler

-31%

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Kampanjepris 300,- Vår lavpris: 437,-
31%
Du sparer: 137,-
På lager
SKU
05212-21
   

LEGO DUPLO 10947 Town Racerbiler er et fargerikt billøp-lekesett som byr på gøyalt rollespill og utvikler ferdighetene til små sjåfører.

Racerbil-lekesett spekket med aktiviteter

Få actionfylt, gøyal og utviklende lek med dette fargerike racerbilsettet. To «skyv-og-slipp-biler» og masse tilbehør inspirerer barn til spennende billøp-rollespill. Vask og lad bilene, sett ut kjeglene og vift med flagget for å starte løpet ... KJØR! Etter løpet kan settet bygges om til et podium med pokal, hvor sjåførene kan feire seieren. Det perfekte settet for lek med foreldre, søsken og venner. Førskolebarn utvikler finmotorikken samt sine sosiale, emosjonelle og kreative ferdigheter.

Praktiske, pedagogiske leker for små barn

Med LEGO DUPLO leker kan førskolebarn slå seg løs i gøyal frilek, hvor de kan uttrykke seg og lære gjennom lek. DUPLO lekesettene gir foreldre og små barn muligheten til å oppleve viktige utviklingsmilepæler sammen. La små sjåfører oppleve fantasidrevet lek, hvor de kjører om kapp, bygger og rollespiller med to «skyv-og-slipp-biler» og masse fargerikt racerbane-tilbehør.

 • LEGO® DUPLO® By Racerbiler (10947) er et fargerikt billøp-lekesett som utvikler barns ferdigheter og inspirerer til fantasidrevet og spennende rollespill-lek med andre.
 • Inneholder DUPLO® figurer av en kvinnelig og en mannlig sjåfør med hjelm, to «skyv-og-slipp-biler» og tilbehør som pokal, flagg, ladestasjon for elbiler, kjegler og bilvaskeutstyr.
 • Førskolebarn kan delta i fantasidrevet rollespill-lek på en gøyal billøpbane, hvor de utvikler finmotorikken sin samt sine sosiale, emosjonelle og kreative ferdigheter.
 • Dette allsidige og fargerike lekesettet byr på massevis av gøyal lek og lar foreldre være med når barna deres når viktige milepæler i utviklingen sin. Passer for barn fra to år og oppover.
 • Lekesettet er i utgangspunktet 19 cm høyt, 50 cm bredt og 25 cm dypt, men kan settes opp på flere forskjellige måter og også brukes sammen med andre LEGO DUPLO sett.
 • Byggeinstruksjonene inkluderer en gøyal bildehistorie med elementer fra settet. Det gir en ekstra morsom og kreativ byggeprosess og spennende, fantasifull lek.
 • De to racerbilene har et mekanisk «skyv-og-slipp-understell» og krever derfor ikke batterier!
 • Alle LEGO DUPLO lekesett er designet av eksperter og har mange fantasifulle funksjoner som stimulerer barn til utviklende frilek alene eller sammen med foreldrene sine.
 • LEGO DUPLO lekesett oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. De er lette for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1969.
 • LEGO DUPLO klosser og deler slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge sikkerhetsstandarder for barneleker.

Detaljer:

 • Antall klosser: 44
 • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell10947
EAN5702016911312
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.