Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO DUPLO Town 10948 Parkeringshus og bilvask

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 828,-
Få igjen på lager
SKU
05212-20
   

Ser du etter en billeke som styrker små barns ferdigheter og fantasi? Alt-i-ett-settet LEGO DUPLO 10948 Parkeringshus og bilvask gir bilinteresserte småbarn massevis av gøyale aktiviteter.

Kreativ leke med parkeringshus og bilvask

Dette allsidige kjøretøysettet inkluderer en automatisk bilvask, ladestasjon, rampe, parkeringsplasser, sperrebom, manuell bilvask, to biler (en med mekanisk skyv og slipp-funksjon) og en campingbil med plass til tre minifigurer og utstyr på taket. Settet inkluderer også tilbehør og figurer (to menn, en bestemor, et barn og en hund) som inspirerer til grenseløs og fantasidrevet lek. Når barn utforsker alle lekemulighetene i settet, utvikler de viktige ferdigheter som de har bruk for resten av livet.

Praktiske, pedagogiske leker for små barn

Med LEGO DUPLO leker kan førskolebarn boltre seg i gøyal lek uten regler og uttrykke seg fritt. DUPLO lekesettene gir dessuten foreldre muligheten til å oppleve at barna deres når viktige utviklingsmilepæler mens de bygger sammen. Dette alt-i-ett-lekesettet inkluderer bilvask, ladestasjon og mange flere fysiske aktiviteter og oppgaver for bilinteresserte barn.

 • LEGO® DUPLO® Parkeringshus og bilvask (10948) er et alt-i-ett-lekesett med bilrelaterte aktiviteter som styrker barns ferdigheter, fantasifulle funksjoner og utallige lekemuligheter.
 • Inkluderer fire DUPLO® figurer – to menn, en bestemor og et barn samt en hundefigur – og gøyale funksjoner som automatisk bilvask med «vaskegardin» av stoff, en hevbar sperrebom og en billettautomat.
 • Tre kjøretøy, inkludert en skyvebil, en mekanisk skyv og slipp-bil og en campingbil med plass til tre figurer, avtakbart tak og utstyrslagring på taket.
 • Når barn lager rollespill-historier med bilvasken, ladestasjonen, rampen, kjøretøyene, tilbehøret og LEGO® DUPLO® figurene, utvikler de samtidig finmotorikken, tilpasningsevnen og uttrykksevnen sin.
 • Dette allsidige lekesettet er flott som gave til bilinteresserte småbarn fra to år og oppover. Det gir foreldre muligheten til å oppleve at barna når viktige milepæler.
 • Lekesettet er i utgangspunktet 31 cm høyt, 79 cm bredt og 20 cm dypt, men det kan settes opp på flere forskjellige måter og også brukes sammen med andre LEGO® DUPLO® sett.
 • Byggeinstruksjonene inkluderer en gøyal bildehistorie med elementer fra settet. Det gir en ekstra morsom og kreativ byggeprosess og spennende, fantasifull lek.
 • Alle LEGO® DUPLO® lekesett er designet av eksperter og har mange fantasifulle funksjoner som inspirerer barn til spennende og utviklende frilek som også foreldre kan ta del i.
 • LEGO® DUPLO® lekesett oppfyller bransjens strenge standarder for kvalitet. De er lette for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1969.
 • LEGO® DUPLO® klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge sikkerhetsstandarder for barneleker.

Detaljer:

 • Antall klosser: 112
 • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell10948
EAN5702016911329
MerkeLEGO
LEGO duplo 10948 parkeringshus med bilvask LEGO duplo 10948 parkeringshus med bilvask

Multifunksjonell, 2-etasjes bilsett

Kjør kjøretøyene (inkludert en push-and-go bil) opp rampen.

bilpleie lekesett fra lego duplo 10948 bilpleie lekesett fra lego duplo 10948

Styr morsomme funksjoner

Aktiver billettmaskinen med bommen.

toetasjes bilgarasje med vask fra lego duplo 10948 toetasjes bilgarasje med vask fra lego duplo 10948

Bilpleie rollespill

Kom i gang med bilvasktilbehøret.

LEGO duplo 10948 bilsett med bilpleie LEGO duplo 10948 bilsett med bilpleie

Lad opp til action

Fyll drivstoff på ladestasjonen for flere eventyr.

lekesett med morsomme funksjoner fra lego duplo 10948 lekesett med morsomme funksjoner fra lego duplo 10948

4 karakterer inspirerer til lek

Spill ut historier med 2 menn, en bestemor, et barn og en hund.

byggesett med biler, bygg og figurer fra lego duplo 10948 byggesett med biler, bygg og figurer fra lego duplo 10948

Trygg konstruksjon

En småbarnsvennlig guide gjør byggingen morsom og tilfredsstillende.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.