Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO DUPLO Town 10950 Bondegård med traktor og dyr

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 217,-
På lager
SKU
02212-97
   

Gi små barn en leketraktor, dyr å passe på og fantasidrevet lek med settet LEGO® DUPLO® By Bondegård med traktor og dyr (10950). Dette allsidige lekesettet byr på utallige muligheter for kreativ moro og utviklende lek.

Leken læring på bondegården

Voksne og barn kan dele magiske øyeblikk sammen og hjelpe til på gården og i barnedyrehagen. Inkluderer en traktor med en henger full av utstyr, to søte sauer og en bonde- og barnefigur. Barn utvikler finmotorikk og sosiale og emosjonelle ferdigheter når de frakter mat og mater sauene.

Praktiske, pedagogiske leker for små barn

Med LEGO DUPLO leker får førskolebarn gøyal frilek, hvor de kan uttrykke seg og lære gjennom lek. DUPLO lekesettene gir foreldre og små barn muligheten til å oppleve viktige utviklingsmilepæler sammen gjennom lek.

 • LEGO® DUPLO® By Bondegård med traktor og dyr (10950) inspirerer til fantasifull lek og læring for førskolebarn som elsker kjøretøy og dyr.
 • Inneholder en traktor med henger, to sauer og figurer av en bonde og et barn som passer perfekt i barnehender. Inkluderer også et byggbart tre, gårdsutstyr og en realistisk designet høyballe.
 • Barn utvikler finmotorikken sin og modnes sosialt og emosjonelt når de iscenesetter gøyale gårdsaktiviteter som å transportere høy til sauene og sørge for at de har det bra.
 • En flott jule,- høytids-, bursdags- eller overraskelsesgave til barn fra to år og oppover, med sans for traktorer, dyr og kreativ lek.
 • Traktoren er 15 cm lang, og det byggbare treet er 11 cm høyt. Settet byr på mange lekemuligheter og kan brukes sammen med alle andre LEGO® DUPLO® bondegårdssett.
 • Byggeinstruksjonene inkluderer en gøyal bildehistorie med modeller fra settet. Det gir en ekstra morsom og kreativ byggeprosess og spennende, fantasifull lek.
 • Alle LEGO® DUPLO® lekesett er designet med barnevennlige funksjoner som inspirerer barn til utviklende frilek sammen med foreldrene sine.
 • LEGO® DUPLO® lekesettene oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. De er lette for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre – og slik har det vært helt siden 1969.
 • LEGO® DUPLO® klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge sikkerhetsstandarder for barneleker.

Detaljer:

 • Antall klosser: 27
 • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell10950
EAN5702016889475
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.