Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO DUPLO Town 10961 Fly og flyplass

-32%

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

32%
Kampanjepris 217,- 317,- Du sparer: 100,-
På lager
SKU
05212-22
   

Med LEGO DUPLO 10961 By Fly og flyplass kan barna besøke et nytt reisemål i fantasien hver eneste dag.

Del luftige eventyr med smårollingen din

Opplev spenning og moro om bord på et passasjerfly med en pappa og datteren hans, som skal fly på besøk til venner og familie. Flyets overdel kan tas av, slik at det går an å leke innvendig. Flyplassen har et roterende kontrolltårn med en dør som kan åpnes, og en bagasjesklie ... Og store klemmer venter på deg når du har landet!

Praktiske, pedagogiske leker for små barn

Med LEGO DUPLO leker kan førskolebarn slå seg løs i gøyal frilek, hvor de kan uttrykke seg og lære gjennom lek. DUPLO lekesettene gir foreldre og små barn muligheten til å oppleve viktige utviklingsmilepæler sammen. Dette flyreise-lekesettet for førskolebarn er fullt av fantastiske funksjoner, spennende aktiviteter og familiemoro!

 • Med LEGO® DUPLO® By Fly og flyplass (10961) kan barn besøke et nytt reisemål i fantasien hver eneste dag.
 • Inkluderer tre DUPLO® figurer – en far, en datter og en pilot – og et fly med avtakbart tak og et roterbart kontrolltårn med en stor bagasjesklie.
 • Inkluderer gøyalt tilbehør som kosebamse, flagg og koffert som kan åpnes, gir ekstra realistisk rollespill-leke.
 • Med rollespill av fantasifulle flyreiser og familiegjenforeninger kan foreldre og små barn dele fantastiske eventyr, spennende aktiviteter og viktige utviklingsmilepæler.
 • Ser du etter et gøyalt flyreisesett for reiselystne småbarn fra to år og oppover? Med LEGO® DUPLO® By Fly og flyplass kan du gi smårollinger luft under vingene!
 • Lekesettet er 22 cm høyt, 38 cm bredt og 29 cm dypt og kan enkelt brukes med andre LEGO® DUPLO® sett for enda flere fantasifulle lekemuligheter.
 • Byggeinstruksjonene inkluderer en enkel bildehistorie med elementer fra settet. Det gir en ekstra morsom og kreativ byggeprosess.
 • Alle LEGO DUPLO® lekesett er designet av eksperter og har mange fantasifulle funksjoner som inspirerer barn til spennende og utviklende frilek som også foreldre kan ta del i.
 • LEGO DUPLO lekesettene oppfyller bransjens strenge kvalitetsstandarder. De er enkle for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre – slik har det vært helt siden 1969.
 • LEGO® DUPLO® klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge sikkerhetsstandarder for barneleker.

Detaljer:

 • Antall klosser: 28
 • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell10961
EAN5702017086439
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.