Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Friends 41367 Stephanies hesteshow

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 392,-
På lager
SKU
12182-69
   

Sal opp, og gjør klar til sprangridningsshow med Stephanie og Zack i byggesette LEGO Friends 41367 Stephanies hesteshow.

Hjelp dem å ta seletøy og sal på hestene Paddy og Lucy og klargjøre dem til den store konkurransen. Vask hestene på vaskestasjonen før du børster og strigler dem til det skinner av pelsen deres. Legg på sal, og ta på bisselet i stallen. Nå er alt klart til konkurransen! Se på mens Stephanie og Zack hopper over alle hindrene. Kanskje de får en plass på den stjernepyntede og hesteskoformede vinnerpallen.

  • Antall klosser: 337
  • Alder: fra 6 år

Gjør deg klar for hesteshowet, vask og forbered hestene før konkurransen starter. Publikum kan nyte noe og drikke mens de ser på konkurransen. Hoppingen blir filmet og vises på en skjerm.

Inneholder:

  • LEGO Friends Stall
  • 2 LEGO Friends minifigurer
  • Filmkamera, kikkert, høygaffel, gulrøtter
  • Og mye mer

Mål:

  • Stallen er: 17 x 24 x 10 cm
Produktdetaljer
Model41367
EAN5702016369427
MerkeLEGO
Alder6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

LEGO-nyhetene for august i salg nå!

Se alle LEGO-nyhetene for august!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.