Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Friends 41368 Andreas talentshow

-37%

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
37%
Kampanjepris 275,- Vår lavpris: 437,- Du sparer: 162,-
På lager
SKU
12182-70
   

LEGO® Friends Andrea er veldig talentfull, og i LEGO Friends 41368 talentshow får du se henne gi alt hun har.

Iført sitt nye skjørt er Andrea klar til å vise publikum hva hun kan. Kombiner og bytt om på de ulike scenesettene, og se Andrea utføre magiske triks, synge og spille trommer. Hjelp Andrea å forberede seg til showet i garderoben, eller ta på henne magikerkappen. Chloe er dommer i talentshowet. Når hun trykker på stemmeknappene, dukker det opp et flagg som viser hva hun synes om opptredenen. Det er tommel opp! La oss feire med fyrverkeri!

  • Antall klosser: 492
  • Alder: fra 7 år

Det er Showtime med LEGO Friends 41368 Andreas talentshow, og med 3 forskjellige roterende scener blir det mange timer med fantasifull lek. De to høytalerne på siden av scnene kan roteres slik at store skjermer vises i stedet. Utvid lekeopplevelsen ved å plassere en mobiltelefon i holderen og spill musikk eller se en film som bakteppe.

Inneholder: 

  • Hovedscene samt 3 roterende minikulisser
  • 2 LEGO Friends minifigurer
  • Mikrofon, kamera, hårbørste, høytalere
  • Og mye mer

Mål: 21 x 25 x 6 cm

Produktdetaljer
Modell41368
EAN5702016369434
MerkeLEGO
Alder7, 8, 9, 10, 11, 12

October Madness med elleville pristilbud!

October Madness med ellville pristilbud!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.