Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Friends 41371 Mias hestetransport

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 267,-
På lager
SKU
05195-54
   

Sal opp for en dag i skogen på hesteryggen. LEGO Friends Mia og Emma tar med Bianca på treningstur i skogen. Hjelp dem å laste hesteutstyret om bord i hengeren, og hekt den på Mias tøffe firehjulsbuggy. Så er alt klart for tur. Vel ute i skogen kan du ta av Biancas teppe og legge på salen i stedet, så Mia kan ta seg en ridetur mellom trærne. Hold øynene åpne – kanskje du får øye på noen av skogens dyr. Hva er det? Se, det er en søt liten kanin som kommer for å hilse på!

Det er på tide å få litt frisk luft med LEGO Friends 41371 Mias hestetransport. Realistiske funksjoner vil oppmuntre dyreelskeren til å spille rollen som hesteier. Hestehengeren har en hengslet bakluke hvor hesten kan gå opp. For å trekke hengeren følger det med en firehjulsbuggy. Dra på oppdrag med hesten og ta gjerne med deg en venn! Det er alltid godt med litt hjelp når hesten skal strigles og gjøres klar til tur.

Gi hver LEGO-byggmester en fantastisk byggerfaring med Instructions PLUS, som er tilgjengelig i LEGO Life-appen for smarttelefoner og nettbrett. Med de enkle, intuitive bygningsinstruksjonene kan barn zoome, rotere og visualisere konstruksjonen med den spesielle spøkelsesmodusen mens de bygger. Instructions PLUS er også perfekt for yngre byggere som styres gjennom byggeprosessen, slik at de opplever følelsen av suksess alene.

Innhold:

 • Hestehenger
 • Buggy
 • 2 minifigurer
 • 2 dyrefigurer
 • Byggbar skogsmodul

Tilbehør:

 • Hesteteppe, sal, hjelm, gulrot, høy, børste, solbriller og mer.

Detaljer:

 • Mål:
  • Firehjulsbuggy: H6 x L9 x B5 cm
  • Hestehenger: H8 x L13 x B8 cm
 • Antall klosser: 216
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Model41371
EAN5702016369151
MerkeLEGO
Alder6, 7, 8, 9, 10

LEGO-nyhetene for august i salg nå!

Se alle LEGO-nyhetene for august!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.