Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Friends 41378 Redningsoppdrag for delfiner

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 345,-
På lager
SKU
05195-51
   

En babydelfin sitter fast inne i et skipsvrak. Få Stephanies tøffe ubåt på vannet i bukten i Heartlake City, og dra ut for å redde delfinen! Men det er visst ikke bare Stephanie som kjører rundt vraket. Kacey fra LEGO Friends er også der på vannskuteren sin, på jakt etter skatter hun vil ha helt for seg selv. På LEGO redningsoppdraget kan du også spore opp et mystisk skattekart. Hjelp Stephanie med å befri delfinen, finne skattekartet og dra på jakt etter LEGO skattkisten. Klarer du å finne den før Kacey?

Med LEGO® Friends settet 41378 Redningsoppdrag for delfiner kan du la barna fordype seg i et spennende kappløp med tiden for å redde en fanget delfin og finne den skjulte skatten. I dette lekesettet kan barna iscenesette et LEGO redningsoppdrag under vannet med Stephanie som dykker med ubåten sin for å redde en delfin som sitter fast i et skipsvrak. Skipsvrakets mast er hengslet, slik at Stephanie kan løfte det med ubåtens gripearm og befri delfinen.

En skjult skattkiste full av edelsteiner gir ekstra action i likhet med sjørøverkartet som inneholder hemmelig informasjon som du kan lese ved å stryke vann over kartflaten. Spørsmålet er hvem som finner kartet først – Stephanie eller slemme Kacey? Det eneste du kan være sikker på, er at Friends fans kommer til å ha det utrolig gøyalt mens de bestemmer seg for hvem som skal vinne LEGO skattejakten! Byggesettet inneholder to minidukkefigurer og to delfinfigurer og byr på timevis med fantasifull lek.

Innhold:

 • 2 minifigurer
 • 2 delfiner
 • Ubåt
 • Skipsvrak
 • Korallrev
 • Undervanns scooter

Tilbehør:

 • Skattekart, 2 parykker, dykkerhjelmer, koraller, skattekiste med edelstener, ball, fisk og mye mer.

Detaljer:

 • Mål:
  • Ubåt: H8 x L14 x B11 cm
  • Skipsvrak: H13 x L20 x B11 cm
 • Antall klosser: 363
 • Alder: 6 år
Produktdetaljer
Model41378
EAN5702016370218
MerkeLEGO
Alder6, 7, 8, 9, 10

LEGO-nyhetene for august i salg nå!

Se alle LEGO-nyhetene for august!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.