Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Friends 41381 Redningsbåt

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 765,-
På lager
SKU
05195-46
   

Hvert sekund teller når de tre vennene jobber for å redde narhvalen som ligger strandet på grunne i Heartlake City-bukten. Ta redningsbåten sammen med Mia for å behandle hvalen. Hjelp Andrea fra LEGO Friends med å holde LEGO Friends båten stødig mens Olivia manøvrerer kranen for å få fjernet vrakgodset som ligger over hvalen. Etterpå må du få hvalen om bord på båren. Hold hvalen avkjølt i båtens is-basseng mens dere kjører i full fart ut på dypet. Slipp narhvalen fri i bølgene før du blir med jentene på en dykkertur for å ta prøver i havet. Hjelp Mia fra LEGO Friends med å finne den stappfulle skattkisten ved hjelp av det magiske skattekartet. Dette er settet som gir deg endeløse timer med spennende redningsoppdrag.

Med LEGO Friends 41381 Redningsbåt kan du bli kalt ut på oppdrag når som helst. En hval på land trenger hjelp, eller en delfin i nød. Her er det bare fantasien som setter grenser. Settet inneholder en speedbåt med lastefunksjoner, kran som kan svinge med en båre til transport av syke dyr, utkikksplass og et førerhus. Båtens dekk er mulig og fjerne og du får da innsyn i båtens lugarer som inkluderer et laberatorium, kjøkken og soverom med toalett.

Gi hver LEGO-byggmester en fantastisk byggerfaring med Instructions PLUS, som er tilgjengelig i LEGO Life-appen for smarttelefoner og nettbrett. Med de enkle, intuitive bygningsinstruksjonene kan barn zoome, rotere og visualisere konstruksjonen med den spesielle spøkelsesmodusen mens de bygger. Instructions PLUS er også perfekt for yngre byggere som styres gjennom byggeprosessen, slik at de opplever følelsen av suksess alene.

Hjelp den lille byggherren din til å forstå viktigheten av å ta vare på dyrene og se den lille marinebiologen ta prøver av vannet og teste det i laberatoriet. Med skattene som følger med kan barna dra på spennende skattejakt. Eventyret har så vidt begynt!

Innhold:

 • 3 minifigurer: Olivia, Andrea og Mia, samt Zobo robot og en narhval
 • 3-nivå motor cruiser
 • Hjerteformet øy
 • Undervanns korallrev
 • Kran som kan svinge og flytte
 • Skattekiste med edelstener
 • Speedbåt

Tilbehør:

 • Skattekart, korall og sjødyrselementer, undervannskamera, medisinske instrumenter og mye mer.

Detaljer:

 • Mål:
  • LEGO Friends Redningsbåt: 17 x 40 x 12 cm
  • Speedbåt: 3 x 9 x 5 cm
 • Antall klosser: 908
 • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell41381
EAN5702016370232
MerkeLEGO
Alder7, 8, 9, 10, 11, 12
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.