Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Friends 41389 Iskremvogn

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 98,-
På lager
SKU
12192-62
   

Solen skinner, og Stephanie fra LEGO® Friends har tatt ut den artige iskremvognen sin! Bli med når hun selger is til innbyggerne i Heartlake City. Du kan kombinere de forskjellige smakene akkurat slik du vil. Etterpå kan du og vennene dine kose dere med deilig iskrem sittende rundt bordet. Er det få kunder? Ta av mopeden, plasser hunden Dash i setet sitt, ta på deg hjelmen, og kjør av sted til stranden sammen med Stephanie!

La små byggmestere kose seg med avkjølende matlek på varme dager med LEGO® Friends Iskremvogn (41389). Denne iskremvognleken inkluderer iskremkuler, kjeks og ispinner og byr på kreativ smakslek. Barn kan bli venner med LEGO® Friends Stephanie, og hjelpe minidukken med å selge herlig iskrem. Iskremvognleken er kompakt nok til å få plass i en bag og tas med på tur. Med sans for hjul Liker barna dine kjøretøy, liker de garantert denne søte iskremvognen og LEGO mopeden. Vognen kan kobles fra mopeden for mer dynamisk lek. Barn bestemmer selv hvor Stephanie skal reise for å selge iskrem, og LEGO settet stimulerer til fantasifull lek.

Det beste som finnes er å henge med bestevenner Med LEGO Friends sett kan små barn rollespille at de er sammen med venner og de søte LEGO kjæledyrene deres! Alle LEGO sett inkluderer hefter med lettfattelige byggeinstruksjoner, men dette settet inkluderer i tillegg Instructions PLUS! Ved hjelp av modusene for zoom, rotasjon og visualisering i LEGO Life appen kan til og med mindre barn føle seg som mesterbyggere!

 • Settet LEGO® Iskremvogn (41389) er en perfekt gave for alle barn som liker matleker. De kan utfolde seg kreativt mens de lager og selger forfriskende godbiter – eller de kan ta på seg rollen som kunde.
 • Settet inneholder 97 deler, slik at leken kommer raskt i gang. Barn kan bestemme hvordan de vil dandere iskremen og la minidukken av Stephanie servere mens hunden Dash leker foran vognen – eller omvendt!
 • Den vesle iskremselgeren din kan leke med mopeden og iskremvognen sammen eller hver for seg – vognen kan nemlig kobles fra LEGO® mopeden. Barn kan blande og kombinere lekematen på ulike måter, slik at kunden alltid får favorittisen sin!
 • Dette er en flott gave for jenter og gutter fra seks år og oppover, som fortjener en liten overraskelse. Instruksjonene er korte og enkle, dermed kan også barn med lite byggeerfaring lage delikatesser på null komma niks!
 • Settet er litt over 7 cm høyt og 14 cm langt. Det tar liten plass på skrivebordet og er lett å ta med på lekeavtaler. Barn kan kombinere settet med alle andre LEGO® sett for enda mer kreativ lek!
 • Dette LEGO® Friends settet er ikke statisk – alle hjulene kan snurre rundt. Dette søte iskremsettet krever ingen batterier, det drives utelukkende av barnas egen trekkraft!
 • Er den vesle byggmesteren din klar for en super lekeopplevelse? Last ned LEGO® Life appen, og bruk Instructions PLUS for å zoome, rotere og forhåndsvise iskremvognen. Dette er bygging i den digitale tidsalderen!
 • Presenter barnet ditt for LEGO® Friends universet. Barn kan forvente seg en varm velkomst i Heartlake City, byen hvor barn kan oppnå alt de vil fordi de får hjelp av bestevennene sine.
 • LEGO® lekesett oppfyller de høyeste bransjestandarder. De er enkle for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre – slik har det vært helt siden 1958.
 • I LEGO konsernet tester vi LEGO® klossene og delene ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bite, bøye, ripe og strekke dem for å kontrollere at alle byggesett oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Detaljer:

 • Mål: H7 x L14 cm
 • Antall klosser: 97
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell41389
EAN5702016679731
MerkeLEGO
Alder6, 7, 8, 9, 10
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.