Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Friends 41391 Heartlake Citys frisørsalong

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 296,-
På lager
SKU
12192-60
   

Lei av stilen din? Stikk innom frisørsalongen i Heartlake City for å bli ny! Emma fra LEGO® Friends ber stylisten Nina om å gi henne en helt ny sveis. Vask håret hennes i den skjellformede vasken før du klipper håret hennes med saksen. Server Emma en kopp kaffe mens hun blir ny og fin. En sløyfe er prikken over i-en. Her er det kult å henge med venner! Frisørsalongen er det beste stedet å treffe venner for en koselig prat. Denne lekefrisørsalongen danner grunnlaget for utallige fantasifulle lekescenarioer. Salongen har massevis av søtt frisørtilbehør, inkludert lekefønere og lekeparykker, som virkelig setter fart på fantasien.

Med LEGO® Friends Heartlake Citys frisørsalong (41391) kan barn ta på seg rollen som kunde eller som stylist – og det er utallige tøffe frisyrer å teste ut. Mange funksjoner Frisørsalongen inneholder fantastiske detaljer knyttet til alle delene av et frisørbesøk. Søte detaljer inkluderer en skjellformet vask, frisørstol, stylingområde og kassaapparat. Lyst på lilla lugg? Ekstra instruksjoner Alle LEGO® sett inneholder enkle instruksjoner i esken, men Heartlake Citys frisørsalong inkluderer en forbedret byggeopplevelse. Last ned LEGO® Life appen, og åpne Instructions PLUS for å zoome, rotere og forhåndsvise modellen. Dette er bygging i den digitale tidsalderen!

 • Gi små stylister timevis med kreativ lek med LEGO® Friends Heartlake Citys frisørsalong. De kan late som om de klipper og styler håret til vennene sine, eller late som om de er kunden og drømmer om ny frisyre!
 • Settet er stappfullt av funksjoner som får fart på fantasien. Det inkluderer to minidukker, to frisørstoler, en vask og masse tilbehør som lekebørster og lekeparykker. Det skaper til sammen en realistisk frisørsalong-opplevelse.
 • Barn vil elske å se hvordan minidukken får en helt ny stil etter hvert som hun blir ferdig på de forskjellige stasjonene. Og som om ikke det var nok, kan de style minifigurer fra alle de andre LEGO® settene sine!
 • Med 235 deler er Heartlake Citys frisørsalong (41391) en perfekt gave for barn med litt byggeerfaring og masse fantasi. Settet er flott som gave til bursdag, høytid og andre spesielle anledninger for barn fra seks år og oppover.
 • Hårsalongen er litt over 11 cm høy og 17 cm lang og er kompakt nok til å ha stående framme for varig underholdning. Barn kan også kombinere det med andre LEGO® sett for enda mer kreativ lek.
 • Heartlake City frisørsalong krever ingen batterier. Den kreative leken kommer i gang med enkle instruksjoner, litt byggeerfaring og barnas fantasi som drivkraft.
 • Vis små byggmestere alt de kan oppleve i Heartlake City verdenen, hvor LEGO® Friends vennene venter på å bli tatt med på spennende og fantasifulle eventyr!
 • LEGO® sett oppfyller bransjens strengeste standarder. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – slik har det vært helt siden 1958.
 • Vi i LEGO konsernet tester LEGO® Friends sett, klosser og tilbehør grundig, slik at vi kan være sikre på at alle våre lekesett oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Detaljer:

 • Mål: H11 x L17 cm
 • Antall klosser: 235
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell41391
EAN5702016687996
MerkeLEGO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.