Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Friends 41392 Glamping i naturen

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 395,-
På lager
SKU
12192-59
   

Opplev camping med stil! Olivia og Mia har tatt seg en tur ut i det fri, men de har ingen planer om å bo ukomfortabelt av den grunn. Hjelp dem å sette opp er luksuriøst glamping-telt som både har ordentlige senger og et sminkehjørne! Olivia har med seg mobil, så mens Mia slapper av i badestampen, kan du hjelpe Olivia med å sende naturbilder til de hjemme. Etterpå er det tid for å riste marshmallows på bålet og kikke på stjernehimmelen med Olivias teleskop. Stimuler barns naturinteresse med lekecampingsettet LEGO® Friends Glamping i naturen (41392). Settet har funksjoner som holder leken i gang i timevis.

Barn kan late som om de sykler gjennom skogen med LEGO Friends Olivia og Mia. Eller de kan leke med ekornfiguren og late som om de studerer stjernene med stjernekikkerten. Camping med stil Dette er ingen vanlig campingleke. I dette LEGO teltet finner du senger og til og med en smarttelefon som vennene knipser bilder med for å sende hjem til Heartlake City. Barn synes det er gøy å sette opp minidukketeltet med det fine, myke plasttaket, og etterpå kan de pynte leirplassen med en lyslenke. Så snart leiren er satt opp, kan de leke at de slapper av i boblebadet. Instruksjoner for luksus Det er ikke bare campingen i dette gavesettet for barn som er avansert, instruksjonene er det også! Last ned LEGO® Life appen for å åpne Instructions Plus. Der kan barna se på lekeleiren i moduser for rotasjon, zooming og forhåndsvisning. Dette er bygging i den digitale tidsalderen!

 • Hjelp barnet ditt å bli glad i naturen med dette søte LEGO® Friends glampinglekesettet for naturelskere. De får timevis med gøyal late som-lek mens de setter opp leiren, utforsker naturen og slapper av med vennene sine.
 • Dette fantasistimulerende campinglekesettet inneholder et LEGO® telt med mykt plasttak, to minidukker, et lekeekorn, et liksombål, et teleskop og til og med et boblebad – alt som trengs for å ha en oppslukende campingopplevelse.
 • Barn vil elske å bygge teltet med det myke plasttaket og gjøre det koselig innvendig med senger og nattbord. Leken blir dynamisk når barna triller minidukkene rundt på LEGO® sykkelen.
 • Glamping i naturen (41392) består av 241 deler og er en flott gave til bursdag, høytider og som overraskelsesgave for barn fra seks år og oppover, som har litt byggeerfaring fra før. Gi naturelskere en skikkelig godbit med dette campinglekesettet.
 • Teltet er over 9 cm høyt og 15 cm bredt og passer perfekt på pulten. Barn kan pynte ekstra opp på rommet sitt ved å dele opp settet i en del med leketreet og en del med bålet eller ved å bruke flere klosser fra andre LEGO® sett.
 • Denne late som-campingleken krever ingen batterier. Lysene er laget av gjennomsiktige plastklosser i ulike farger som glitrer – og det gjør barnas fantasi også!
 • Selv på en campingtur utenfor Heartlake City kan barn utforske en verden full av interesser og aktiviteter sammen med bestevennene sine.
 • LEGO® sett oppfyller bransjens strengeste standarder. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – slik har det vært helt siden 1958.
 • Vi i LEGO konsernet tester LEGO® Friends klosser og tilbehør grundig, slik at vi kan være sikre på at alle våre lekesett oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Detaljer:

 • Mål telt: H9 x B15 cm
 • Antall klosser: 241
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell41392
EAN5702016701098
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.