Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Friends 41393 Bakekonkurranse

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 364,-
På lager
SKU
12192-58
   

1, 2, 3 … Baketid! Stephanie fra LEGO® Friends skal delta i en bakekonkurranse på TV, og nå kan du bli med henne i TV-studioet. Snurr hjulet over scenen for å velge hvilke rare ingredienser bakerne må bruke. Vær kreativ med krem og pynt. Det brenner på kjøkkenet, og du må hjelpe David å slukke den med brannslukningsapparatet. Klokka tikker – hvem kommer til å stikke av med både pengepremie og pokal? Dommeren trenger din hjelp for å bestemme seg!

Tid for bakst! Med settet LEGO® Friends Bakekonkurranse (41393) får barn spenningen og dramaet fra ekte TV-bakekonkurranser hjemme på sitt eget rom. La dem uttrykke seg kreativt med oppfinnsom kakedekorering som imponerer dommerne. De kan også rollespille dommeren som bestemmer hvem som skal få pokalen. Mat for fantasien. Dette matlagingssettet er stappfullt av realistisk kjøkkenutstyr, lekemat, kjøkkenredskaper og søtt tilbehør som gjør det lett å gjenskape scener fra TV-sendte bakeshow. Kule funksjoner, inkludert roterende kakestativer og snurrende ingredienshjul som inspirerer til fantasifull lek. Og hele settet er modulbasert, slik at barn kan sette det sammen og leke med det som de vil. Livet er søtere med venner Presenter barn for LEGO Friends, en verden der de kan rollespille scenarioer fra TV-serien og møte LEGO® Friends figurer som ligner på dem selv. I Heartlake City har de alltid noen å leke med – der er det nemlig alltid plass til enda en venn.

 • Stimuler barn til å leke kreativt og hjelpe LEGO® Friends vennene med å lage flotte LEGO kaker med dette bakekonkurranse-lekesettet. De vil garantert like å vise hva de kan foran studiokameraene!
 • Matlekesettet Bakekonkurranse (41393) inneholder tre minidukker, to matlagingsstasjoner med roterende kakefat, kjøkkenutstyr og masse baketilbehør som lekemat og glasur.
 • Dette LEGO® settet byr på utrolig mange funksjoner. Barn kan late som om de lager mat på komfyrtoppen, ta på seg rollen som dommer eller kameraoperatør, hjelpe til med å slokke en brann på kjøkkenet og lage nye elementer av LEGO klossene sine.
 • LEGO® settet består av 361 deler og byr på utrolig mange lekemuligheter for matinteresserte barn fra seks år og oppover. Settet er perfekt som bursdagsgave eller julegave for alle som ikke har bygd med LEGO® klosser før, og alle som liker TV-serien om Friends.
 • Dette modulære kakebakingssettet kan deles opp og brukes som pynt forskjellige steder på soverommet. Med en høyde på bare litt over 15 cm og en bredde på 30 cm tar det heller ikke store plassen når alle delene stilles ut sammen.
 • Dette LEGO® Friends settet inneholder alt barn trenger for å gjenskape en scene fra en TV-bakekonkurranse. Settet krever ingen batterier – det er barnas fantasi som får i gang den kreative leken.
 • Gi barn en spennende innføring i LEGO® Friends verdenen. Der lærer barn at de kan virkeliggjøre drømmene sine ved å lytte til hjertet sitt.
 • LEGO® byggesett for barn oppfyller de høyeste bransjestandarder. De er enkle for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre – og slik har det vært helt siden 1958!
 • Vi i LEGO konsernet tester LEGO® Friends klossene og delene ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bøye, ripe og strekke dem for å kontrollere at alle lekesett oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Detaljer:

 • Mål: H15 x B30 cm
 • Antall klosser: 361
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell41393
EAN5702016684735
MerkeLEGO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.