Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Friends 41397 Juicetruck

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 188,-
På lager
SKU
12192-61
   

Kjøp deg en avkjølende drikk fra Emmas juicetruck. Emma lager de herligste deilige fruktdrikker og skaper koselig stemning på stranden i Heartlake City. Hjelp henne å skjære opp frukten og servere gjestene. Etterpå kan du slappe av med Andrea, som sitter i en solstol og koser seg med en smoothie. Hva er det der i vannet? Det er to delfiner som har kommet for å hilse på! Bli med Andrea når hun drar ut på surfebrettet for å møte dem. Det lettbygde lekesettet LEGO® Friends Juicetruck (41397) byr på gøyal lek for små kokker. Settet er beregnet på barn fra fire år og oppover og har mange lekestartere som holder på barns interesse i timevis. De kan lage smoothie, slappe av på stranda eller leke med delfinene. Denne juicetrucken for barn tar seg godt ut på pulten og kan også kjøres overalt på barnerommet for servering av deilige fruktdrikker!

En første innføring i LEGO verdenen Dette LEGO Friends 4+ settet gir førskolebarn en gøyal innføring i bygging. Settet inneholder et spesielt startklossunderstell som forenkler byggingen, slik at selv nybegynnere kan bygge en lekebil helt alene og føle mestring. En veiledende hånd Settet inkluderer en enkel bygge- og lekeveiledning som forklarer byggetrinnene for små barn og styrker fantasien og selvtilliten deres. Dette er et perfekt startsett for barn som skal lære å bygge med LEGO klosser. Last ned LEGO Life appen, og la barna se på LEGO Friends settet i Instruction PLUS. Her kan de se modellen sin i ulike moduser, noe som gjør byggingen ekstra morsom.

 • Lettbygd og gøyal matleke som gir barn muligheten til å utforske gleden ved å lage sunn mat og drikke. Inneholder en enkel, men fargerik juicetruck som er åpen på siden, og en LEGO® strand – alt laget spesielt for små byggmesterfingre.
 • Juicetrucken (41397) inkluderer et strandscenario samt minidukker av Emma og Andrea fra LEGO® Friends og to delfinfigurer. Med 4+ settenes enkle byggeinstruksjoner bygger yngre barn opp selvtilliten sin.
 • 4+ sett får byggingen raskt i gang. De inneholder startklosser som får byggingen i gang og styrker barns tidlige byggeferdigheter. Med denne enkle byggeleken plasserer barn klossene på understellet, og så er det bare å kjøre av sted!
 • Denne matbil-leken for barn er en perfekt LEGO® gave for førskolebarn og små barn som har lite erfaring med klossebygging. De kan bruke settet sammen med figurer som de kjenner igjen fra TV-serien om LEGO® Friends. 
 • Dette lekesettet gir førskolebarn en håndterlig og samtidig tilfredsstillende byggeopplevelse. Juicetrucken er bare litt over 14 cm lang og tar seg flott ut på barnerommet.
 • Dette matbil-lekesettet krever ingen batterier. Det drives av barnas ønske om å komme seg av gårde for å selge smoothier i Heartlake City sammen med Emma fra LEGO Friends!
 • Gjør byggingen enda enklere med LEGO® Life appen. Last ned appen for å få tilgang til Instructions PLUS. Skann lekesettets kode, og la barn bruke de ulike visningsmodusene for å oppleve at modellen blir «levende»!
 • La den blivende byggmesteren din tilbringe tid sammen med vennene fra Heartlake City – en verden hvor barn kan dra på eventyr sammen med bestevennene sine.
 • Siden 1958 har LEGO® DUPLO® lekesett oppfylt bransjens strengeste standarder, og det sikrer at de er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen.
 • Vi i LEGO konsernet tester LEGO® klossene og delene ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bøye, ripe og strekke dem for å sjekke at alle byggesett for barn oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Detaljer:

 • Mål: L14 cm
 • Antall klosser: 103
 • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell41397
EAN5702016684513
MerkeLEGO
Alder4, 5, 6, 7
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.