Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Friends 41398 4+ Stephanies hus

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 427,-
På lager
SKU
04202-89
   

Kom inn og lek med Stephanie! Foreldrene hennes ønsker deg velkommen. Vær på rommet hennes. Hjelp henne å børste håret ved toalettbordet mens hun viser deg pokalen hun har vunnet. Så er det tid for litt mat på kjøkkenet – bare husk å vaske hendene på badet først. Lek med husken i hagen, og etterpå kan dere utforske nabolaget på sykkel.

La små byggmestere fordype seg i familielek og rollespill med settet LEGO® Friends 4+ Stephanies hus (41398). Barn kan late som om de er Stephanie som er på det koselige rommet sitt, eller de kan ta på seg rollen som mamma eller pappa som passer på datteren sin og hunden Dash. Innganger overalt Andre etasje kan tas av, slik at barna får tilgang til alle de fine detaljene i førsteetasjen. Funksjonen gjør det også mulig for to venner å dele modellen og leke med hver sin etasje! Huset har mange søte funksjoner som stimulerer barns kreativitet, og settet inkluderer også en minihuske som gjør at leken fortsetter utendørs. Perfekt for førskolebarn Med dette LEGO 4+ settet får førskolebarn en morsom måte å lære om bygging på. Settet inkluderer to spesielle startklosser som gjør at nybegynnere føler god mestring og kan bygge lekesettet på egen hånd. Settet inkluderer Instructions Plus i gratisappen LEGO Building Instructions, hvor barn kan se på en digital versjon av modellen sin og få inspirasjon og selvtillit i byggeprosessen.

 • Gi små byggmestere timevis med fantasifylt lek med Friends 4+ Stephanies hus (41398). Førskolebarn kan bygge og rollespille som familie, de kan gjenskape situasjoner fra LEGO® Friends TV-serien eller finne på egne fortellinger.
 • Denne barneleken inneholder minidukker av LEGO® Friends Stephanie, Alicia og James, en hundefigur og alle klosser som trengs for å bygge et toetasjes hus med soverom, bad, kjøkken, spisestue og huske i hagen.
 • Byggesettet inkluderer en startkloss med basisplate og veggelement, noe som gjør byggingen enklere og får familie-rollespillet raskt i gang. Søtt tilbehør, inkludert en croissant, gir kreativ lek.
 • En flott høytidsgave til barn som liker familie-rollespill. Settet består av 170 deler og passer også perfekt for barn fra fire år og oppover som fortjener en impulsgave.
 • Settet med 170 deler er over 16 cm høyt og 12 cm bredt og er en liten og nett utstillingsmodell. Det kan brukes sammen med andre LEGO® deler, slik at barn kan utvide leken med sett de allerede har i samlingen sin.
 • Denne gøyale leken krever ikke batterier. Det er bare å åpne esken og finne fram startklossene, så kan byggingen av denne fargerike og kreative modellen starte!
 • Dette minidukkesettet består av 170 deler og inkluderer en bygge- og lekeveiledning som viser små barn formålet med byggetrinnene og styrker selvtilliten deres.
 • Settet 4+ Stephanies hus inkluderer en startkloss med basisplate og veggelement som gjør det lett å bygge og styrker barns selvtillit. Settet er en flott høytidsgave som presenterer små barn for hverdagsheltene i LEGO® Friends.
 • Helt siden 1958 har LEGO® klossene oppfylt bransjens strengeste standarder samt LEGO konsernets egne kvalitetskrav. Det sikrer at klossene passer perfekt sammen og er lette å ta fra hverandre når nye modeller skal bygges. 
 • LEGO® klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at alle LEGO Friends barneleker oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 170
 • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell41398
EAN5702016618853
MerkeLEGO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.