Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Friends 41400 Andreas lekeboks

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 107,-
På lager
SKU
12192-64
   

Andrea skal framføre en ny sang hun har laget, og du kan hjelpe henne å gjøre seg klar. Hun har et hemmelig dyr som tar lydsjekken for henne. Lurer du på hvem det er? Åpne boksen for å se! Lukk boksen, og ta den med til en venn. Dere kan dele boksen i to for enda mer Friends moro. Boksen kan både stables og kobles til andre bokser. Du bestemmer hvordan leken skal foregå!

Slå an tonen hos den vesle artisten din med settet LEGO® Friends Andreas lekeboks (41400). Barn elsker kompakte samlerleker som dette, som er glitrende dekorert og skjuler et hemmelig kjæledyr. Funky låt Lekeboksen rommer et lekepiano og en scene som barn kan bruke i gøyalt rollespill. De byggbare musikklekene kan tas ut og lekes med utenfor boksen. De kan også festes til bunnen i boksen, og dermed kan du vinke farvel til deler som blir borte når dere er på farten! Og boksen kan åpnes helt opp, slik at to venner kan leke samtidig. Bare én av flere Hver boks gir barn en smak av Friends verdenen. Det finnes til sammen fem bokser, som hver skjuler et hemmelig kjæledyr i ulike farger. Det gir disse bærbare lekene et gøyalt overraskelsesmoment. Barn kan stable dem eller koble dem sammen for å lage gøyale former. La barn bli kjent med LEGO Friends verdenen, hvor de kan gjøre det de drømmer om sammen med bestevennene sine!

 • Inspirer til spennende LEGO® Friends eventyr på farten med dette bærbare minidukke-lekesettet. Med denne søte og kompakte samlerleken kan barn ta med seg Andrea og musikken hennes overalt.
 • Andreas lekeboks (41400) rommer en minidukke av musikeren Andrea, et lekekjæledyr, et lekepiano og en lekescene. Minidukke-tilbehøret inkluderer en lekemikrofon og et ark med klistremerker som barn kan dekorere boksen med.
 • Barn kan leke med musikerdukken og musikklekene utenfor boksen og pakke alt i boksen når de skal dra videre. Hver boks kan stables eller settes sammen med fire andre bokser til gøyale former. De kan åpnes helt og deles med en venn.
 • Perfekt som impulsgave, bursdagsgave eller høytidsgave for barn fra seks år og oppover som liker kompakte leker. Med disse lettbygde modellene får barn en flott innføring i bygging med LEGO® klosser, og leken kommer raskt i gang.
 • Hver boks er bare litt over 8 cm bred og 6 cm høy og er derfor perfekt å ta med og dele med venner på lekeavtaler. De fargerike og bærbare LEGO lekene er dessuten ideelle som underholdning på lengre reiser.
 • Kan stables, og batterier trengs ikke for å få i gang leken. Leken kan deles, stables og kobles til andre bokser, som alle skjuler et hemmelig dyr. Disse boksene byr rett og slett på utallige muligheter!
 • La barn få oppleve Heartlake City, en verden full av spennende og fantasifylt lek og fantastiske venner. Her er alle velkomne og barn kan finne en minidukkefigur som er «helt lik dem selv».
 • LEGO® byggeklosser og gøyale leker oppfyller bransjens strengeste standarder. Barn som bygger dette lekesettet, vil oppdage at klossene festes godt til hverandre samtidig som de er lette å ta fra hverandre.
 • Vi i LEGO konsernet tester LEGO® klossene og delene på alle tenkelige måter ved å droppe, varme opp og ripe dem for å sikre at alle LEGO byggesett for barn oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Detaljer:

 • Mål: B8 x H6 cm
 • Antall klosser: 49
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Model41400
EAN5702016700602
MerkeLEGO
Alder6, 7, 8, 9, 10

LEGO-nyhetene for august i salg nå!

Se alle LEGO-nyhetene for august!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.