Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Friends 41402 Olivias lekeboks

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 107,-
Utsolgt
SKU
12192-66

Følg med! Olivias forskningskurs begynner snart. Hjelp henne å lage slim i laboratoriet sammen med det hemmelige dyret hennes. Følg godt med når hun skriver oppskriften på tavlen. Ta med deg boksen hvor du vil – for eksempel hjem til en venn – og del den i to for enda mer LEGO® Friends moro! Samle alle fem boksene. Du kan stable dem eller koble dem sammen slik du vil.

Gi barn muligheten til å late som om de gjør fantastiske vitenskapelige oppdagelser med settet LEGO® Friends Olivias lekeboks (41401). Denne kompakte samlerleken byr på destillert moro. Inne i boksen finner du en minidukke av Olivia, en byggbar lab og et LEGO klasserom samt masse minidukke-tilbehør. Boksen inneholder til og med et hemmelig kjæledyr som virkelig lokker fram smilet hos barna! Fleksibel moro Elementene i dette minidukkesettet kan tas ut for lek utenfor boksen. De kan også festes til bunnen i boksen når boksen skal tas med på tur. Pakk alt i den fine, glitterpyntede boksen, og la små forskere ta den med seg på spennende oppdagelsesferd – eller på besøk til venner. Kubismen Hver boks gir barn en liten smak av LEGO Friends verdenen. Og hvis de vil ha mer, kan de utforske alle fem lekeboksene, som kan stables og kobles sammen til gøyale former. Vis barn Heartlake City, byen hvor de kan lære mer om livet og verden sammen med vennene sine.

 • Dette bærbare minidukkesettet holder leken i gang når dere er på reise. Små forskerspirer kan ta på seg rollen som lærer eller oppdage nye kjemiske forbindelser på laboratoriet og LEGO® klasserommet.
 • Olivias lekeboks (41402) byr på mye lek i et lite format. Boksen inneholder en forsker-minidukke, et lekekjæledyr, et LEGO® klasserom og laboratorium med lekeslim, masse minidukke-tilbehør og et ark med klistremerker.
 • Barn kan ta laboratoriet ut av boksen for å leke med det eller pakke alt i boksen og ta den med for moro på tur. Hver boks kan brukes sammen med de fire andre. De kan stables og kobles sammen til gøyale, iøynefallende former.
 • Kjenner du et barn som er interessert i naturfag? Dette lekesettet er den perfekte belønning.
 • Det er også ideelt som gave til bursdag eller en høytid for barn fra seks år og oppover, og gir en barnevennlig innføring i bygging med LEGO® klosser.
 • Hver boks er bare litt over 8 cm bred og 6 cm høy, noe som gjør dette minidukke-lekesettet perfekt å ta med på lekeavtaler. De fargerike og bærbare lekene er dessuten ideelle som gøyal underholdning på lengre reiser.
 • Dette forskningssettet for barn krever ingen batterier – den fantasifulle leken begynner helt av seg selv. Barn kan late som om de mikse sin egen energi i en av Olivia-minidukkens kjegleformede beholdere!
 • Presenter barnet ditt for LEGO® Friends universet med denne bærbare leken. Barn kan forvente seg en varm velkomst i Heartlake City, byen hvor de kan finne ut hva de er interessert i sammen med bestevennene sine.
 • LEGO® byggeklosser og gøyale leker oppfyller bransjens strengeste standarder. Barn som bygger dette lekesettet, vil oppdage at klossene sitter godt sammen og samtidig er lette å ta fra hverandre.
 • I LEGO konsernet har vi testet LEGO® klossene, delene og LEGO® Friends minidukkefigurene i dette lekesettet på alle tenkelige måter for å sikre at alle LEGO byggesettene oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Detaljer:

 • Mål: B8 x H6 cm
 • Antall klosser: 40
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Model41402
EAN5702016700626
MerkeLEGO
Alder6, 7, 8, 9, 10

LEGO-nyhetene for august i salg nå!

Se alle LEGO-nyhetene for august!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.