Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Friends 41405 Andreas shoppinglekeboks

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 94,-
På lager
SKU
03202-125
   

Gå på shopping med kjæledyret ditt. Stikk innom dyrebutikken, og kjøp noe godt til dyrevennen din. Se den pene, eksotiske fisken svømme rundt i akvariet. Hjelp shopperen Andrea velge en gave til kjæledyret sitt. Ta boksen med deg uansett hvor du går, eller del den i to og del moroa med bestevennen din! Stable eller koble sammen de andre 4 LEGO® Friends shopping lekeboksene for å lage et mini kjøpesenter!

Styrk barns kjærlighet til dyr med lekesettet LEGO® Friends Andreas shoppinglekeboks (41405). Denne bærbare lekeboksen inneholder en morsom dyrebutikk i miniatyr. La små barn utforske og rollespille gøyale situasjoner, hvor de kan være butikkeier eller en kunde som skal handle dyremat. Bærbar moro Alle elementene er lette å bygge og kan tas ut av boksen og lekes med. Elementene kan også festes til bunnen i boksen, så nå er det slutt på deler som blir borte når barna leker på tur! Boksens to deler kan dessuten tas fra hverandre, slik at barn kan dele leken med en venn. Kubismekunst Hver lekeboks gir barn en prøve på LEGO Friends verdenen. Det er til sammen fem shoppinglekebokser. Hver boks inneholder et hemmelig kjæledyr i forskjellige farger, noe som tilfører et overraskelsesmoment til LEGO Friends reiselekene. Barn kan stable boksene eller sette dem sammen for å lage spennende former. Introduser barn for en verden av kreativ LEGO Friends moro, hvor de kan utforske ulike interesser sammen med bestevennene sine!

 • Inspirer til spennende LEGO® Friends eventyr på farten med dette bærbare dyrelekesettet. Barn kan ta med seg det kompakte LEGO dyrelekesettet på tur og leke med minidukken og dyrebutikken uansett hvor de er.
 • Boksene byr på stor moro i lite format. Denne boksen inneholder en minidukke, et miniatyrdyr og et lekeakvarium. Minidukke-tilbehøret stimulerer til kreativt rollespill, og settet inneholder et ark med klistremerker som barn kan dekorere boksen med.
 • Barn kan leke med dyrelekene utenfor boksen og pakke alt i boksen igjen for å ta den med seg på tur. Alle LEGO® Friends lekeboksene kan stables og settes sammen til gøyale former. De kan også deles i to, slik at barn kan dele leken med en venn.
 • De lettbygde modellene gir barn en gøyal innføring i LEGO® universet og gjør at leken kommer raskt i gang.
 • Denne dyrebutikkleken er perfekt som impulsgave, bursdagsgave eller høytidsgave for barn fra seks år og oppover.
 • Boksene er bare litt over 8 cm brede og 6 cm høye og er derfor perfekte å ta med på lekeavtaler. De fargerike, bærbare LEGO lekene er i tillegg perfekte som underholdning på lange reiser.
 • Dette dyrelekesettet trenger ikke batterier. Boksen kan deles, stables og settes sammen med andre bokser, og alle boksene inneholder et hemmelig dyr. De er rett og slett fulle av lekemuligheter!
 • La barn få oppleve LEGO® Friends Heartlake City, en verden full av spennende og fantasifylt lek og fantastiske venner. Her er alle velkomne, og barn kan finne en minidukkefigur som er «helt lik dem selv».
 • LEGO® byggeklosser og gøyale lekesett oppfyller bransjens strengeste standarder. Barn som bygger dette minidukkesettet, vil oppdage at klossene sitter godt sammen og samtidig er lette å ta fra hverandre.
 • Vi i LEGO konsernet tester LEGO® klossene og delene på alle tenkelige måter ved å droppe, varme opp, bite og ripe dem for å sikre at alle våre LEGO byggesett for barn oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Detaljer:

 • Antall klosser: 40
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Model41405
EAN5702016618914
MerkeLEGO
Alder6, 7, 8, 9, 10

LEGO-nyhetene for august i salg nå!

Se alle LEGO-nyhetene for august!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.