Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Friends 41406 Stephanies shoppinglekeboks

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 94,-
På lager
SKU
03202-126
   

Det er tid for en mini-forvandling med denne lille butikken med skjønnhetstilbehør. Gå inn, og du finner noen kule produkter som gjør utseendet ditt enda mer fantastisk. Prøv en ny duft. Kjøp noen pene øyenbryn. Hjelp Stephanie å prøve en leppestift i en ny fargenyanse. Lek med et overraskelseskjæledyr. Ta boksen med på reisene dine, og lek stylist med en venn. Samle alle fem boksene, og lag ditt eget minikjøpesenter!

Med LEGO® Friends Stephanies shoppinglekeboks (41406) er det slutt på å kjede seg på lange reiser. Gi barn muligheten til å fordype seg i en gøyal rollespillverden med dette kompakte LEGO parfymeriet. De kan ta på seg rollen som kunde som skal handle, eller som butikkassistent som bruker kassaapparatet. En boks full av gleder Hver enkelt LEGO Friends bærbare lekeboksleke inneholder et hemmelig kjæledyr i en av fire farger. Barn kan samle alle de fem hemmelige kjæledyrene! De kommer også til å like alle lekemulighetene boksene byr på. Barn kan ta de byggbare parfymerielementene ut av boksen og leke med dem. Lekene kan også festes til bunnen i boksen, og dermed er det slutt på deler som blir borte på tur! Boksen kan deles i to, slik at to barn kan leke med den samtidig. En forsmak på noe større Hver boks gir barn en smak av LEGO Friends verdenen. Det er til sammen fem samlerbokser, og de kan stables og settes sammen slik at de danner spennende former. La barn få oppleve Heartlake City – en verden hvor de kan få til alt de vil med hjelp og støtte fra fantastiske venner!

 • Inspirer barn til kreativ moro på farten med et bærbart minidukkesett. Med dette parfymerisettet kan barn skape realistiske handlesituasjoner. Kompakt format for underholdning på farten.
 • Boksene byr på stor moro i lite format. Inneholder en minidukke, et lekekjæledyr, sminke, hårbørste og masse minidukketilbehør samt et ark med klistremerker som barn kan dekorere parfymeriet med.
 • Barn kan leke med parfymerielementene utenfor boksen og pakke alt i boksen igjen for å ta den med seg på tur. Boksen kan stables og settes sammen med de andre LEGO® Friends lekeboksene. Boksene kan deles i to, slik at to barn kan leke med dem samtidig.
 • La barn få oppleve en verden full av LEGO® bygging. Det går fort å bygge den enkle modellen. Perfekt som impulsgave, bursdagsgave eller høytidsgave for barn fra seks år og oppover som liker bærbare leker.
 • Boksen er bare litt over 8 cm bred og 6 cm høy og er derfor en hendig leke som barn kan ta med til venner for morsomt parfymerirollespill. Disse kompakte lekene er i tillegg supre som underholdning på lange reiser.
 • Minidukkesettet trenger ikke batterier for å sette fart på kreativiteten. Boksen kan deles, stables og settes sammen med andre bokser, og hver enkelt inneholder et hemmelig dyr. Boksene er rett og slett fulle av muligheter!
 • La barn få oppleve Heartlake City, en verden full av hverdagshelter og spennende og fantasifylt lek. Her er alle velkomne, og barn kan finne en minidukkefigur som er «helt lik dem selv».
 • LEGO® byggeklosser og gøyale leker oppfyller bransjens strengeste standarder samt LEGO konsernets egne krav til kvalitet. Barn som bygger lekesettet, vil oppdage at klossene sitter godt sammen, men samtidig er lette å ta fra hverandre.
 • I LEGO konsernet har vi testet LEGO® klossene, delene og minidukkene i dette lekesettet på alle tenkelige måter for å sikre at LEGO byggesett for barn oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Detaljer:

 • Antall klosser: 44
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Model41406
EAN5702016618921
MerkeLEGO
Alder6, 7, 8, 9, 10

LEGO-nyhetene for august i salg nå!

Se alle LEGO-nyhetene for august!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.