Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Friends 41407 Olivias shoppinglekeboks

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 94,-
På lager
SKU
03202-127
   

Vær sammen med Olivia, og tilfredsstill søtsuget ditt i denne sjokolade- og godteributikken. Ta en pinne og dypp den i sjokoladefontenen. Hjelp Olivia velge litt godteri og betale for det i kassa. Og den siste godbiten? Åpne boksen for å oppdage overraskelseskjæledyret som gjemmer seg inni! Samle de andre fire boksene, stable eller koble dem sammen for å lage ditt eget minikjøpesenter.

Med LEGO® Friends Olivias shoppinglekeboks (41407) kan du la små shoppere slå seg løs i godteributikken. Denne bærbare leken inneholder en samlerminidukke, byggbare godteributikk-leker, et utvalg godteriaccessoirer og til og med en sjokoladefontene-leke. Den inneholder også et hemmelig kjæledyr som virkelig lokker fram smilet hos barna! Fleksibel moro Elementene i dette LEGO Friends settet kan tas ut for lek utenfor boksen. De kan også festes til boksens bunn for trygg oppbevaring på tur. Små shoppere får plass til alt i den søte, rosa boksen og kan ta den med seg når de skal på kjøpesenteret. Kreative bokser Hver boks gir barn en forsmak på LEGO Friends verdenen. Og gir det mersmak, kan de samle alle fem shoppinglekebokser med minidukker. Boksene kan stables og settes sammen til gøyale former. La barn oppleve Heartlake City, byen hvor de kan leve det søte liv i gode venners selskap.

 • Med dette bærbare minidukkesettet kan barn leke kreativt når de er på reisefot. Boksens hendige format gjør at de kan ta på seg rollen som butikkeier, eller som kunde som skal handle godteri.
 • Dette LEGO® settet byr på masse lek på liten plass. Det inneholder en minidukke, et lekekjæledyr, en sjokoladefontene, en godterimaskin og masse minidukketilbehør samt et ark med klistremerker som barn kan dekorere boksen med.
 • Barn kan leke med godteributikk-lekene utenfor boksen eller pakke alt sammen i boksen for gøyal lek på farten. Lekeboksen kan stables og kobles sammen med andre LEGO® Friends lekebokser, og barn kan samle på alle fem for å lage sitt eget kjøpesenter i miniatyr.
 • Kjenner du et barn som fortjener en liten og søt overraskelse? Da er dette lekesettet perfekt. Lekeboksen er også midt i blinken som bursdags- eller høytidsgave for barn fra seks år og oppover. Den enkle modellen gir barn en positiv innføring i LEGO® bygging.
 • Hver lekeboks er bare litt over 8 cm bred og 6 cm høy, noe som gjør minidukke-lekesettet perfekt å ta med på lekeavtaler. Putt disse fargerike, bærbare lekene i bagen, og ta dem med som underholdning på lange reiser.
 • Denne LEGO® Friends godteributikken krever ingen batterier – den fantasifulle leken kommer i gang helt av seg selv. Boksen inneholder masse minidukketilbehør som gjør shoppingleken enda mer realistisk.
 • Presenter barnet ditt for LEGO® Friends universet med denne bærbare leken. Barn kan forvente seg en varm velkomst i Heartlake City, byen hvor de kan utforske forskjellige interesser gjennom engasjerende og fantasifylt lek.
 • LEGO® byggeklosser og gøyale leker oppfyller bransjens strengeste standarder samt LEGO konsernets egne høye krav til kvalitet. Klossene i lekesettet sitter godt sammen, men er samtidig lette å ta fra hverandre.
 • LEGO konsernet har testet klossene, delene og LEGO® Friends minidukkene i dette lekesettet på alle tenkelige måter for å sikre at alle LEGO byggesett for barn oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Detaljer:

 • Antall klosser: 47
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Model41407
EAN5702016618938
MerkeLEGO
Alder6, 7, 8, 9, 10

LEGO-nyhetene for august i salg nå!

Se alle LEGO-nyhetene for august!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.