Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Friends 41408 Mias shoppinglekeboks

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 94,-
På lager
SKU
03202-128
   

Nyt kinofilmer på farten! Denne søte boksen inneholder en minikino som er liten nok til at du kan se en morsom film uansett hvor du er. Bruk maskinen til å lage popcorn som du kan kose deg med under filmen, og hjelp deretter Mia å finne plassen sin. Plasser overraskelseskjæledyret ved siden av Mia når filmen begynner. Del boksen for å leke med en venn, eller samle alle fem for å koble dem sammen, til ditt eget minikjøpesenter!

Kjenner du barn som liker å gå på kino? Med LEGO® Friends Mias shoppinglekeboks (41408) kan de gå på kino akkurat når de vil! Alle delene i dette LEGO Friends settet får plass i boksen, slik at barn glede seg over artig kinolek på tur. Barn kan late som om de lager popkorn og selger billetter, og de kan ta på seg rollen som billettkontrollør eller kinogjenger. En boks full av gleder Ban kan ta elementene i lekekinoen ut og fortsette den fantasifylte leken utenfor boksen. Elementene kan dessuten festes til bunnen i boksen, og det sikrer enkel transport uten at klosser blir borte! Boksen kan deles i to, slik at barn kan dele kinoleken med en annen LEGO venn. Samle på og sette sammen Produktserien inneholder ytterligere fire LEGO Friends shoppinglekebokser. Hver bærbare leke inkluderer et hemmelig kjæledyr i en tilfeldig farge – se hvor glade barna blir når de oppdager den søte dyrefiguren! Leken kan stables og har hengsler som gjør at boksen kan settes sammen med andre bokser til flotte former. Presenter barn for Heartlake City, en verden hvor barn kan finne en venn som er helt lik dem selv.

 • Shoppinglekebokser gir barn en perfekt innføring i LEGO® Friends verdenen. De bærbare lekesettene er laget for å inspirere til kreativ frilek basert på realistisk rollespill og gir barn timevis med moro uansett hvor de befinner seg.
 • Mye moro i et lite format. Boksen inneholder en samlerminidukke, en popkornmaskin-leke og minidukkeaccessoirer som får fart på leken. Barn kan dekorere boksen slik de vil med klistremerkearket.
 • Elementene kan tas ut av boksen, og puttes tilbake igjen for underholdning på reise. Boksen kan dessuten deles i to, slik at to barn kan ha det gøy sammen. Dette lekebutikksettet kan stables og settes sammen med andre bokser, slik at barn kan lage de villeste former med dem.
 • Flott som impulsgave, bursdagsgave eller høytidsgave for barn fra seks år og oppover. Denne samlerleken med minidukke er den perfekte reiseleke for små kinoentusiaster. De enkle modellene egner seg svært godt for barn som ikke er vant til LEGO® bygging.
 • Boksen er litt over 8 cm bred og 6 cm høy. Det kompakte formatet gjør at den er lett å ta med i en sekk eller veske, og settet er det perfekte reisefølget for små barn på lange reiser.
 • Heldigvis krever ikke denne bærbare LEGO® kinoleken batterier for at den actionfylte leken skal komme i gang. En ting mindre å huske på når du pakker!
 • La barna møte vennene fra Heartlake City. Det er en verden full av spennende eventyr og fantastiske venner, hvor barn kan finne ut hva de interesserer seg for og oppnå alt de vil ved å følge hjertet sitt.
 • LEGO® lekesett oppfyller bransjens strengeste standarder samt LEGO konsernets egne høye krav til kvalitet. Barn som bygger dette minidukkesettet, vil oppdage at klossene sitter godt sammen og samtidig er lette å ta fra hverandre.
 • Alle LEGO® klossene, delene og minidukkefigurene i dette lekesettet er testet på alle tenkelige måter for å sikre at hvert eneste LEGO byggesett for barn oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Detaljer:

 • Antall klosser: 37
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Model41408
EAN5702016618945
MerkeLEGO
Alder6, 7, 8, 9, 10

LEGO-nyhetene for august i salg nå!

Se alle LEGO-nyhetene for august!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.