Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Friends 41409 Emmas shoppinglekeboks

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 94,-
På lager
SKU
03202-129
   

Brenner lommepengene hull i lommen din? Bli med Emma til denne søte lille lekebutikken, og se hvilke leker som frister deg. Både fly, tog og bil er til salgs. Hva velger du? Kan du ikke bestemme deg? Kanskje Emmas overraskelseskjæledyr hjelper deg å velge. Åpne boksen for å avdekke identiteten og fargen til det mystiske kjæledyret hennes. Samle alle fem boksene,og sett dem sammen for å lage ditt eget LEGO® Friends kjøpesenter.

Sett fokus på fleksibel moro ved å gi barn LEGO® Friends Emmas shoppinglekeboks (41409) i gave. Denne kompakte leken rommer en lekebutikk i miniatyrformat. Den perfekte gave for barn som er glad i bærbare leker. Tenk utenfor boksen Disse LEGO Friends boksene gir barn en ny måte å leke på. Barn kan ta elementene i late som-lekebutikken ut av boksen for fantasifull lek. Elementene kan dessuten festes til bunnen i boksen for enkel transport – nå kan du glemme alt om klosser som blir borte! Boksene kan deles i to, slik at barn kan dele lekebutikken med en venn. Moro i fokus Det finnes til sammen fem shoppinglekebokser å samle på. Hver bærbare leke inneholder et hemmelig kjæledyr i en tilfeldig farge – overraskelsen i boksen er en del av magien! Lekeboksen kan stables. Med sidehengslene kan barn sette sammen boksen med andre bokser og lage en gøyal utstillingsmodell. La barn besøke Heartlake City, en verden hvor hverdagshelter gir dem en varm velkomst!

 • Inspirer til kreativ lek med LEGO® Friends Emmas shoppinglekeboks. Dette fine lekesettet rommer en miniatyrlekebutikk full av moro. Se hvor glade barn blir når de åpner boksen og oppdager det søte kjæledyret som skjuler seg inni.
 • Med denne bærbare leken er barn garantert masse moro på reisen. Inneholder en samlerminidukke og et lekekjæledyr i tillegg til byggbar lekebil, lekefly og leketog. Barn kan dekorere boksen med arket med klistremerker.
 • Denne flotte leken åpner for utallige lekemuligheter. Barn kan stable eller sette sammen boksene sine og vise dem fram på kreative måter. De kan også dele dem i to for å la en venn være med på leken. De kan ta klossene ut av boksen eller leke med dem inni boksen.
 • Dette byggesettet er en perfekt reiseleke. Leken er dessuten enkel å bygge selv for barn som ikke er vant til LEGO® bygging. Samlersettet med minidukke er en flott impulsgave, bursdagsgave eller høytidsgave for barn fra seks år og oppover.
 • Boksen er litt over 8 cm bred og 6 cm høy, og det vesle formatet gjør den ideell som underholdning for barn på lange reiser. Den vil gjøre seg flott som munter fargeklatt på enhver pult – uten å legge beslag på for mye plass.
 • Ettersom lekesettet ikke krever batterier, kan den kreative leken starte med en gang og pågå i det uendelige. Lekebutikkmoro er garantert uansett hvor barna befinner seg – i bilen, på flyet eller i skolegården!
 • Med LEGO® Friends lekesett kan jenter og gutter fordype seg i en koselig verden full av eventyr og venner, hvor de kan gjenskape scener fra TV-serien eller lage historier på egen hånd.
 • Morsomme LEGO® leker oppfyller bransjens strengeste standarder samt LEGO konsernets strenge kvalitetskrav. Barn som bygger dette lekesettet, vil oppdage at klossene sitter godt sammen og samtidig er lette å ta fra hverandre.
 • I LEGO konsernet tester vi LEGO® klossene og delene på alle tenkelige måter ved å droppe, varme opp, bite og ripe dem for å sikre at alle LEGO byggesett oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Detaljer:

 • Antall klosser: 49
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Model41409
EAN5702016618952
MerkeLEGO
Alder6, 7, 8, 9, 10

LEGO-nyhetene for august i salg nå!

Se alle LEGO-nyhetene for august!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.