Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Friends 41421 Elefantredning i jungelen

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 224,-
På lager
SKU
06202-106
   

Gjør deg klar for et kappløp med tiden. Stephanie har oppdaget en elefantunge som sitter fast i et gjørmehull. Ungen er i ferd med å synke, og som om ikke det var nok, er en stor og skummel edderkopp på vei mot den. Her teller hvert sekund! Du må samarbeide med Stephanie og Emma for å finne ut hvordan dere skal bruke bilen til å trekke løs elefanten. Dere må jobbe forsiktig, men når den endelig er løs, kan du trøste den med drikkeflasken før dere får den oppi hengeren og kjører tilbake til redningstjenestens jungelbase.

La dem ta på seg rollen som helten, som legger ut på redningsoppdrag når elefantungen er i fare i sumpen! Settet Elefantredning i jungelen (41421) er stappfullt av funksjoner som inspirerer til fantasifull lek. Barn kan fordype seg i timevis med spennende lek, hvor de hjelper LEGO® Friends vennene med å redde dyr i fare. LEGO Friends er stolt støttespiller av National Geographic Explorers. Action på fire hjul Bilinteresserte barn vil synes det er kult å kjøre den tøffe lekebilen ut på redningsoppdrag. Bilen har en spade som kan brukes for å fjerne gjørme, og en krok som barna kan bruke for å trekke løs elefanten fra gjørmehullet. Hekt den kule hengeren på den lilla lekebilen for å kjøre elefantungen i sikkerhet. Dette er en flott høytidsgave til barn som liker actionfylt rollespill. Med LEGO Friends dyreredningssettene lærer barn nye ting mens de fordyper seg i kreativ og actionfylt lek. Avansert byggehjelp Instructions PLUS i gratisappen LEGO Building Instructions. Denne digitale, interaktive veiledningen har zoome- og rotasjonsverktøy som hjelper barn å bygge. Dette er en superkul måte å bygge på!

 • LEGO® Friends er stolt støttespiller av National Geographic Explorers, som bruker kreativitet og engasjement i sitt arbeid for å beskytte truede arter i verdens jungler, og som bidrar til å gjøre kloden til et bedre sted for oss alle.
 • Gi små dyrevenner et ekte jungeleventyr med settet Elefantredning i jungelen (41421), som inkluderer et jungelscenario og et kjøretøy designet spesielt for å inspirere til kreativ frilek.
 • Settet inneholder to byggbare minidukkefigurer, en elefantunge og masse kult tilbehør, inkludert en leke-walkietalkie og leketåteflaske, som inspirerer barn til timevis med fysisk og kreativ moro.
 • Barn kan bruke walkietalkien for å tilkalle hjelp, kjøre bilen til sumpen og trekke lekeelefanten ut av gjørmehullet ved hjelp av vinsjen. Etterpå kan de gi elefantungen mat og omsorg før de frakter den i sikkerhet på jungelbasen.
 • Leter du etter en ekstra flott presang eller høytidsgave til dyrevenner fra seks år og oppover? Da har du funnet det du leter etter. Settet er like flott for barn som ikke kjenner til LEGO® Friends fra før, som for barn som allerede elsker TV-serien.
 • Jungelscenarioet er over 10 cm høyt og 9 cm bredt, så det får plass de fleste steder. Det kan brukes sammen med alle LEGO® sett, og dermed kan barn kjøre den lilla lekebilen innom alle de andre LEGO settene de har i samlingen sin.
 • Det trengs ingen batterier for å dra ut på redningsoppdrag med dette settet – alt som trengs er tæl og vilje samt assistanse fra LEGO® Friends vennene Stephanie og Emma.
 • LEGO® sett inkluderer enkle instruksjoner som gjør dem til de perfekte byggeleker for barn. Med digitale Instructions PLUS i gratisappen LEGO® Building Instructions kan barn dessuten zoome, rotere og visualisere modellen mens de bygger den.
 • Helt siden 1958 har LEGO® klossene oppfylt bransjens strengeste standarder samt LEGO konsernets egne strenge kvalitetskrav. Det sikrer at klossene passer perfekt sammen og er lette å ta fra hverandre når nye modeller skal bygges.
 • LEGO® klosser og deler testes til det ytterste for å sikre at alle LEGO Friends lekesett oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder. De er kanskje til og med elefantbestandige ...

Detaljer:

 • Antall klosser: 203
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell41421
EAN5702016619065
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.