Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Friends 41422 Pandaenes jungeltrehytte

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 437,-
På lager
SKU
06202-107
   

Hjelp Mia og Olivia med å passe på de tre søte pandaene i jungeltrehytten. Stell pandaene så de blir friske igjen, og mat dem med tåteflasken. Bruk kjerren til å samle bambus. Vei pandaene på vekten. Når de er store og sterke nok, kan du la dem få leke i trehuset. Der kan de bruke dumphusken eller svinge seg i bildekkhusken. Og blir de møkkete, kan du gi dem en skikkelig skrubb i boblebadet!

Med LEGO® Friends Pandaenes jungeltrehytte (41422) kan barnet ditt oppleve ekte natureventyr, hvor de steller for pandaer som trenger omsorg og kjærlighet. Leter du etter en leke som gir timevis med underholdning for dyrevenner fra sju år og oppover? Dette er svaret: En jungeltrehytte med bildekkhuske og en kul sklie! LEGO Friends er stolt støttespiller av National Geographic Explorers. I bestevenners fotspor Nå kan barn gjenskape den populære LEGO® Friends TV-serien på barnerommet og iscenesette situasjoner fra favorittserien sin. Med alt det fine redningsutstyret kan barn fordype seg i spennende og kreativ lek, hvor de finner på sine egne historier. Med dette jungellekesettet lærer barn å ha omsorg for dyr og miljøet. Enda mer byggemoro Last ned appen LEGO Building Instructions, og få tilgang til Instructions PLUS, hvor barn kan rotere, zoome og visualisere modellen mens de bygger den!

 • LEGO® Friends er stolt støttespiller av National Geographic Explorers, som bruker kreativitet og engasjement i sitt arbeid for å beskytte truede arter i verdens jungler og bidrar til å gjøre kloden til et bedre sted for oss alle.
 • Kjenner du barn som er glad i dyr? Da er Pandaenes jungeltrehytte (41422) settet for dem. Med dette gøyale og fargerike panda-lekesettet kan de stelle med og passe på pandaer som har blitt reddet.
 • Barn tilbringer timevis med rollespill-lek, hvor de er omsorgspersoner og finner på historier med de byggbare minifigurene og tre lekepandaer. Settet inkluderer klatrestativ, dumphuske og sklie, noe som gjør det til den perfekte lekeplassen for pandaer.
 • Dette er bare ett av mange flotte LEGO® Friends jungelredningssett. Barn kan bygge figurene og hjelpe dem å skanne skogen, frakte pandaungene rundt i en trekjerre og sende dem susende ned sklien i full fart.
 • Lekesettet består av 265 deler og er en perfekt gave til bursdager, høytider og alle andre anledninger. Passer til barn fra sju år og oppover som er interessert i naturopplevelser, miljøvern, og i å passe på dyra på kloden vår!
 • Trehytta er over 17 cm høy og 16 cm bred og passer perfekt på pulten. De fargerike jungelelementene gjør det til et iøynefallende sett som barn vil elske å vise fram.
 • Dette LEGO® pandasettet krever ikke batterier. Dermed kan barn oppleve kreativ jungelmoro akkurat når de selv vil.
 • Pandalekesettet inkluderer enkle instruksjoner som er utviklet for barn. Gjør byggeopplevelsen enda morsommere ved å laste ned appen LEGO® Building Instructions med Instructions PLUS, hvor barn kan visualisere modellen sin i 3D!
 • Helt siden 1958 har LEGO® byggeleker for barn oppfylt bransjens strengeste standarder samt LEGO konsernets egne strenge kvalitetskrav. Det sikrer at klossene passer perfekt sammen og dessuten er lette å ta fra hverandre.
 • LEGO® klosser og deler testes på alle tenkelige måter for å sikre at alle LEGO Friends lekesett oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 265
 • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell41422
EAN5702016619072
MerkeLEGO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.