Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Friends 41423 Tigerredning med varmluftballong

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 490,-
Få igjen på lager
SKU
06202-108
   

Ta til luften for å redde en tiger i nød. Bli med Andrea i varmluftballongen når hun legger ut på oppdrag for å redde tigerungen som sitter fast over den brusende fossen. Hold varmluftballongen i ro i luften, slik at tigeren kan hoppe i sikkerhet. Tilbake på bakken kan Emma utforske tigerens hule. Lek med dyrene bak fossefallets våte «forheng».

Med Tigerredning med varmluftballong (41423) kan barn oppleve nye og luftige LEGO® Friends eventyr. Barn kan rollespille at de tar av i varmluftballongen for å redde en tigerunge som sitter fast ved en foss. Settet inkluderer to tigerunger, en lekepapegøye og skilpaddeunge. LEGO Friends er stolt støttespiller av National Geographic Explorers. Mange lekemuligheter Dette jungeldyr-redningssettet inneholder mange lekestartere som får fart på naturopplevelsene. Barn kan observere tigerungene i hulen sin og lete etter diamanter i fjellet ved fossen. For enda mer dramatikk kan barn bruke modellens vippefunksjon som får figurer til å falle ned i det brusende vannet, slik at de må sette i gang en redningsoperasjon. Mange funksjoner Med disse redningslekesettene kan barn oppleve actionfylte og spennende redningsoppdrag. Selve byggingen er også spennende, takket være Instructions PLUS i appen LEGO Building Instructions. Her kan barn føle seg som mesterbyggere med funksjonene for zooming, rotasjon og visualisering!

 • LEGO® Friends er stolt støttespiller av National Geographic Explorers, som bruker kreativitet og engasjement i sitt arbeid for å beskytte truede arter i verdens jungler og bidrar til å gjøre kloden til et bedre sted for oss alle.
 • Gi barn engasjerende og spennende naturopplevelser med dette fargerike og detaljerte varmluftballong-settet som er perfekt for barn som liker actionfylt lek, turer i naturen og dyr.
 • Barn kan finne på spennende jungelfortellinger med den klossebygde varmluftballong-leken, byggbare minidukkefigurer av LEGO® Friends Emma og Andrea, to tigerunger samt flere andre søte dyrefigurer.
 • Barn vil elske å kunne rollespille luftige eventyr med varmluftballongen, hvor de må få tigerungene til å hoppe oppi kurven. Fossefallet har to funksjoner som barn kan bruke for å vippe figurer ned i vannet for enda mer actionfylt, dynamisk lek.
 • Dette tigerlekesettet består av 302 deler og byr på mange lekemuligheter. Det er ideelt som bursdags-, jule- og høytidsgave til kreative og dyreinteresserte jenter og gutter fra sju år og oppover.
 • Fossefallsettet er over 15 cm høyt og 11 cm bredt og gjør seg godt som utstillingsmodell. Siden det er kompatibelt med alle andre LEGO® sett, kan barn bruke LEGO klosser fra samlingen sin for å gjøre lekesettet enda mer kreativt.
 • Ingen batterier er nødvendig for å få fart på den actionfylte leken. Manuelle vippefunksjoner gir dynamisk lek, mens gjennomsiktige klosser får det til å ligne på et ekte fossefall.
 • Er ikke barna vant til å bygge med LEGO® klosser? LEGO sett inkluderer enkle instruksjoner som gjør at byggingen går som en lek. Dette settet inkluderer dessuten Instructions PLUS i appen LEGO Building Instructions, hvor barn kan rotere og zoome inn på modellen.
 • LEGO® klosser oppfyller bransjens strengeste standarder samt LEGO konsernets egne, strenge kvalitetskrav. Klossene er lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® klosser og byggesett testes til det ytterste for å sikre at de oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder. Kanskje de til og med tåler et tigerungeangrep!

Detaljer:

 • Antall klosser: 302
 • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell41423
EAN5702016619089
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.