Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

LEGO Friends 41424 Redningstjenestens jungelbase

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 1 035,-
På lager
SKU
06202-109
   

Hold høy beredskap på redningstjenestens jungelbase. Jentene skanner jungelen etter dyr i fare. Bli med når de redder et dovendyr i nød. Tilkall elefantvennene dine for hjelp. Ta dovendyret med tilbake til trehytteklinikken på firehjulingen, og stell den til den blir frisk igjen. Når dagen er over, kan du slappe av med resten av LEGO® Friends vennene i den fine jungelhytta.

Gi barn spennende naturopplevelser med Redningstjenestens jungelbase (41424). Barn får utallige lekemuligheter med dette kule jungeltre-lekesettet og kan utføre oppgaver som å bruke dronen for å skanne jungelen på leting etter dyr i trøbbel. LEGO® Friends er stolt støttespiller av National Geographic Explorers. En komplett lekeopplevelse Dette gøyale settet appellerer bredt. Barn med sans for dramatisk og kreativ lek, vil elske dyreredningsaspektet, hvor LEGO Friends Andrea, Mia og Olivia redder dovendyr i nød ved hjelp av elefanter. Barn kan vise sin omsorgsfulle side ved å frakte det skadde dovendyret tilbake til jungelbasen og stelle det der. Forskerspirer vil elske det høyteknologiske utstyret i det soldrevne utkikkstårnet, som de kan bruke for å trygge jungelens skapninger. Alle er med La barn oppleve den flotte LEGO jungelredningsserien som er full av kreative og gøyale lekesett som lærer barn å jobbe i team. Byggeopplevelsen blir enda morsommere om du laster ned appen LEGO® Building Instructions med Instructions PLUS, hvor barn kan se en digital versjon av modellen sin!

 • LEGO® Friends er stolt støttespiller av National Geographic Explorers, som bruker kreativitet og engasjement i sitt arbeid for å beskytte truede arter i verdens jungler og bidrar til å gjøre kloden til et bedre sted for oss alle.
 • Med Redningstjenestens jungelbase (41424) kan unge dyrevenner bli med på LEGO® Friends eventyr, hvor de kan redde et dovendyr i skogen og ta det med tilbake til jungelhytta.
 • Lekesettet med trehytte inkluderer tre byggbare minidukkefigurer, to elefantfigurer og to dovendyrfigurer. Kult tilbehør, inkludert lekewalkietalkie, redningsutstyr og robotdrone, gir kreativ lek.
 • Dette redningsstasjonssettet består av en klinikk og et utkikkstårn som er forbundet med hverandre med en hengebro. Vennene må skynde seg på firehjulingen for å redde dovendyret som sitter fast i et tre. Etterpå kan de slappe av i hytta.
 • Barn fra åtte år og oppover får en gøyal og passe utfordrende byggeopplevelse med redningstjenestens base. Settet er en flott høytids- eller bursdagsgave til barn som elsker å passe på og leke med dyr.
 • Trehytta er over 28 cm høy og 31 cm bred og er en flott utstillingsmodell. Siden alle LEGO klosser er kompatible med hverandre, kan barn utvide lekemulighetene med LEGO® klosser fra samlingen sin.
 • Spennende jungelaction helt uten batterier – bruk den manuelle skyvefunksjonen for å få dovendyrets tre til å begynne å brenne. Redningsoppdraget kan begynne så snart byggingen er ferdig!
 • Denne flotte jungelredningsleken inkluderer trinnvise instruksjoner. For en ekstra gøyal byggeprosess kan du laste ned appen LEGO® Building Instructions for å få tilgang til Instructions PLUS. Her kan barn zoome, rotere og visualisere modellen sin.
 • LEGO® Friends sett oppfyller bransjens strengeste standarder samt LEGO konsernets egne, strenge kvalitetskrav. Klossene er lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1958.
 • I tillegg til å oppfylle verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder, testes LEGO® byggeleker til det ytterste for at du skal kunne være trygg på at du har kjøpt et lekesett som er trygt å bruke.

Detaljer:

 • Antall klosser: 648
 • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell41424
EAN5702016619096
MerkeLEGO

Følg med dyrene fra lufta med lekedronen

Øyne i lufta

Barna kan følge med på dyrene ved hjelp av en lekedrone.

Kjør rundt med ATVen og hjelp dyrene

Redd dyrene

Med ATVen kan du hjelpe dyrene om de skulle være i vansker.

Veterinæren tar ansvar

På klinikken kan du ta vare på alle dyrene som måtte trenge det.

Bred horisont

Få barna til å tenke på dyr og miljø gjennom å leke.

Morsomme funksjoner som sklie

Morsomme funksjoner

Sklien underholder både mennesker og dyr i timevis!

Ingenting har dårlig standard, selv ikke toalettet

Ingenting har dårlig standard

Til og med toalettet er av god kvalitet på denne campen.

LEGO Friends Redningstjenestens jungelbase
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.