Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Friends 41428 Strandhus

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 630,-
På lager
SKU
04202-88
   

Nå er det tid for gode og avslappende dager i LEGO® Friends strandhuset. Bli med Mia og Andrea til det supre sommerstedet deres. Test ut padlebåten med Mia. Padle inn mot stranden, hvor Andrea venter med litt snacks. Utforsk vennenes kule soverom, som også skjuler et gammelt skattekart. Når solen går ned, kan du vippe opp taket, slik at Andreas DJ-bord kommer til syne.

Med LEGO® Friends Strandhus (41428) kan du gi små byggmestere massevis av sommerlig moro. Dette klossebygde strandhuset er fullt av gøyalt og spennende sommerferieutstyr. Barn kan late som om de steker en burger på kjøkkenet, padle omkring i padlebåten, lære å surfe og hindre en frekk krabbe i å stjele lekekameraet. Musikk i solnedgangen Settet består av 444 deler og er stappfullt av moro. Det har en utendørsdusj og et bad, hvor vennene kan pynte seg til fest. Taket kan vippes opp så et komplett DJ-sett kommer til syne, inkludert høyttalere, lys og keyboard. Barn kan bli med vennene på en kul strandfest og danse hele natten. Og etterpå kan de krype til køys for en god natts søvn i det koselige soverommet med køyesenger og skrivebord. Bli med på LEGO Friends festen Gi barn en ny verden med LEGO Friends. La dem utforske ting de er interessert i, sammen med Olivia, Mia, Stephanie, Emma og Andrea. De finner garantert en venn de kan kjenne seg igjen i.

 • Med et strandhus (41428) fullt av funksjoner får barn timevis med underholdning. Strandhuset har masse kule detaljer som DJ-takterrasse, snackbar og hengekøye, og byr på grenseløs kreativ lek for små barn!
 • Barn vil elske å rollespille lek og moro på stranden med de byggbare minidukkefigurene av LEGO® Friends Mia og Andrea. Settet inkluderer også figurer av en flamingo og en delfin (nytt i juni 2020) for enda mer sommermoro.
 • Barn kan leke at de boltrer seg i bølgene på et lekesurfebrett, soler seg i hengekøyen under et palmetre og slapper av med minidukkene på soverommet. Vipp opp det hengslede taket for å avdekke en DJ-terrasse.
 • Denne byggeleken er en perfekt bursdags-, jule- eller høytidsgave til rollespillende barn fra seks år og oppover. Settet består av 444 deler og er også perfekt for alle som liker gøyale byggeprosjekter.
 • Strandhusleken er over 17 cm høy og 21 cm bred, og den er en flott utstillingsmodell. Denne sommerlige gaven for barn kan bruke sammen med alle andre LEGO® sett for enda mer kreativ moro.
 • Denne sommerlige utendørsleken krever ikke batterier. Alt som trengs for å få den kreative leken i gang, er barns fantasi.
 • Som alle andre LEGO® byggesett, inkluderer også dette lekesettet enkle instruksjoner som gjør det lett for barn fra seks år og oppover å fullføre modellen uten hjelp fra voksne, noe som styrker både selvstendighet og selvtillit.
 • Gi den unge byggmesteren din en helt ny verden med LEGO® Friends. Barn kan forvente seg en varm velkomst i Heartlake City, byen hvor barn kan få til alt de vil fordi de får hjelp av bestevennene sine.
 • Gøyale LEGO® leker oppfyller bransjens strengeste standarder. De er enkle for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre – og slik har det vært helt siden 1958!
 • LEGO konsernet tester alle lekesett for å sikre at alle klosser og deler oppfyller de strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder. Det gjør LEGO leker til noen av de beste – og sikreste – lekene som finnes for barn.

Detaljer:

 • Antall klosser: 444
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell41428
EAN5702016619133
MerkeLEGO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.