Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Friends 41429 Heartlake Citys fly

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 871,-
På lager
SKU
04202-87
   

Med dette tøffe LEGO® Friends flyet kan du oppleve timevis med gøyal lek i luften. Stephanie og Olivia skal på ferie. Lekesettet er stappfullt av supermorsomme funksjoner, akkurat som på en ekte flyplass! Hjelp kaptein Ashley å styre flyet, eller server passasjerene litt deilig snacks mens dere er i luften. Lat som om du er passasjer, legg bagasjen i hyllen over setet ditt og velg deg en film til flyreisen.

Gi barns fantasi luft under vingene med settet Heartlake Citys fly (41429). Barn vil elske å rollespille ferieturer med dette realistiske flylekesettet. Akkurat som i virkeligheten inkluderer settet en mobil flytrapp, cockpit, håndbagasjehyller og til og med en tralle! Utforsk en verden full av muligheter Med denne funksjonsrike flyleken kan barn rollespille situasjoner fra virkeligheten. Barn elsker å leke scenarioer fra de voksnes verden, og med dette settet kan de det, inkludert skanning av billetter og sjekking av bagasje. Leken blir ekstra realistisk med flotte detaljer som TV-skjermer på stolryggene. Med de tre minidukkefigurene kan barn ta på seg rollen som passasjer eller pilot. I lekens sentrum Ta med den vesle byggmesteren din på en ferie til Heartlake City, en verden full av hverdagshelter og spennende eventyr, hvor alle får være med på leken og barn kan finne en figur som ligner på dem selv.

 • Verden er åpen med Heartlake Citys fly (41429). Lekeflyet er stappfullt av funksjoner og tilbehør, og om bord kan barn utforske grenseløst mange muligheter for kreativ og fantasifull lek.
 • Barn kan finne på spennende flyeventyr med byggbare minidukkefigurer av LEGO® Friends Stephanie og Olivia. De kan sjekke inn minidukkene og hjelpe dem om bord i flyet, eller ta på seg rollen som piloten som flyr flyet.
 • Settet har cockpit, mobil mattralle med snacks og toalett. Koffertene får plass i lasterommet. Flykabinen kan åpnes, slik at de hengslede bagasjerommene kommer til syne. Settet har også en innsjekkingsskranke og flytrapp.
 • Dette reiselekesettet består av 574 deler og er en flott feriegave til barn fra sju år og oppover som liker artige lekefartøy, og har litt byggeerfaring fra før. Settet gir barn en inspirerende byggeopplevelse og god mestringsfølelse.
 • Flyleken er over 13 cm høy, 36 cm lang og 33 cm bred. Alle LEGO sett kan brukes med hverandre for enda mer kreativitet, og denne flotte leken kan kombineres med alle LEGO® klossene barn har i samlingen sin! 
 • Dynamisk lek er en del av reisen. Mange flotte deler, inkludert hengslede håndbagasjerom og den mobile mattrallen. Krever ikke batterier – denne ferieleken drives av barns luftige fantasi!
 • Denne flymodellen inkluderer enkle instruksjoner og er et flott byggesett for barn som ikke kjenner til de gøyale LEGO® lekene fra før. Med enkle, trykte instruksjoner tar det ikke lang tid før de kan kjøre nedover rullebanen og ta av!
 • Med LEGO® Friends lekesett kan barn iscenesette situasjoner fra TV-serien, hvor vennene fra Heartlake City legger ut på spennende eventyr eller koser seg sammen med bestevennene sine!
 • Helt siden 1958 har LEGO klossene oppfylt de strengeste bransjestandarder, Det gjør at denne ferieleken består av komponenter som er ensartet og kompatible og gir en modell som saktens kan tåle litt turbulens!
 • Klossene og delene som de flotte LEGO® lekene er laget av, er testet på nesten alle tenkelige måter. Det gjør at alle LEGO® lekesettene oppfyller verdens strengeste kvalitetsstandarder og dermed er noen av de beste – og sikreste – lekene som finnes for barn.

Detaljer:

 • Antall klosser: 574
 • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell41429
EAN5702016619140
MerkeLEGO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.