Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Friends 41430 Sommermoro i badeland

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 1 464,-
På lager
SKU
04202-85
   

På badelandet venter det timevis med morsom og avkjølende bassenglek. Bagen rommer alt du trenger for en deilig dag i solen – nå er du klar til å dra. Badelandet har tre kule sklier, inkludert en rørsklie. Sprut på vennene med vannkanonen, eller dynk dem så de blir klissvåte med vannbøtta. Slapp av med en pause i boblebadet eller på massasjebordet, og kjøl ned med en herlig iskrem.

Kjenner du en liten bygger som fortjener en stor belønning? Dette er en perfekt byggeleke for barn som liker utfordrende bygging og kreativ lek. Sommermoro i badeland (41430) er stappfull av kule detaljer som holder barn underholdt i timevis. Modellen har ikke bare én, men hele tre sklier, inkludert en rørsklie som er helt ny i juni 2020. Vannmoro For enda mer moro er modellen utstyrt med en vannkanon og «dynkebøtte» som vipper når du trykker på en knapp. Men ikke alt i badelandet handler om fart og moro. Bakerst i modellen finnes det flere avslapningsfunksjoner som inspirerer til enda mer kreativ lek. Barn kan late som om de slapper av i boblebadet, får en massasje eller slapper av i solstoler. Ha det gøy med venner La barn besøke en ny og lykkelig verden med Heartlake City, stedet hvor de kan oppleve spennende ting med LEGO Friends vennene Stephanie, Emma, Mia, Olivia og Andrea og alle de andre fra TV-serien. Dette er en verden hvor barn alltid kan finne kreative og gøyale venner som er klare for lek og moro.

 • La barn oppleve all moroa med et ekte badeland på sitt eget rom med dette settet. LEGO® Friends Sommermoro i badeland (41430) er et sett som byr på bygging og gøyale detaljer, og som garantert holder barna underholdt i timevis.
 • Byggbare minidukkefigurer av LEGO® Friends Stephanie, Emma og Olivia blir med på leken, mens Mason passer på alle sammen i rollen som badevakt. En fargerik nyhet for juni 2020 er flamingoen Pinky.
 • Du kan leke med dette settet på mange forskjellige måter. Minidukkene kan suse ned de tre skliene eller slappe av i boblebadet. Barn kan late som om de er badevakten som passer på de badende, eller at de jobber i isbilen med å servere iskrem.
 • På utkikk etter en leke som holder på barns oppmerksomhet? Da er dette den perfekte gaven til både bursdager og høytider! Settet består av 1001 deler. Det gir en modell som er flott å vise fram, og som inspirerer kreativiteten til barn fra åtte år og oppover. 
 • Lekesettet er over 31 cm høyt, 33 cm bredt og 19 cm dypt, men det er ikke vanskelig å gjøre det enda større om barna vil! Settet kan nemlig utvides ved hjelp av alle LEGO® klossene de allerede har i samlingen sin.
 • Leken krever ikke batterier, den drives kun av barns fantasi. Dermed kan den sommerlige rollespill-leken vare så lenge barna selv til.
 • LEGO® lekesett er utviklet for å stimulere barn til selvstendig lek. Derfor inkluderer alle sett brukervennlige instruksjoner som hjelper barn å fullføre byggeprosjektet alene og kjenne på stolthet og mestringsfølelse.
 • La barn legge ut på et sommerlig eventyr med LEGO® Friends, med dager fulle av positive opplevelser. Alle er velkomne. I Heartlake City lærer barn at de kan klare alt de drømmer om, med litt hjelp fra vennene sine.
 • LEGO® byggesett oppfyller bransjens strengeste standarder. De er enkle for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre – slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO konsernet tester alle klosser og deler for å sikre at alle byggesett oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder. Det gjør LEGO leker til noen av de beste – og sikreste – lekene som finnes for barn.

Detaljer:

 • Antall klosser: 1001
 • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell41430
EAN5702016619157
MerkeLEGO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.