Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

LEGO Friends 41433 Festbåt

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 895,-
På lager
SKU
04202-86
   

Andrea feirer sommeren i stil om bord på den flotte festbåten! Hun underholder gjestene, som virkelig slår seg løs på dansegulvet. Ethan har leid en vannscooter hos scooterutleieren på stranden, og tauer Emma på en diger, rosa flamingo. Når festen er over, kan du åpne glasstaket og gjøre det koselig for Andrea i førerhuset. Der kan hun finne seg noe å drikke fra kjøleskapet før leggetid.

Med settet Festbåt (41433) kan barn dra på stranda og fordype seg i timevis med saltvannsmoro. Denne lekebåten inkluderer tre byggbare minidukkefigurer og masse gøyalt sommerutstyr som barna bruker for å iscenesette masse forskjellige situasjoner på stranda. Moro i sola Denne festbåten inneholder mange lekestartere. Barn kan late som om de leier strandutstyr til festen. Blivende artister vil elske å ta på seg rollen som Andrea som underholder gjestene med lekemikrofonen i hånda. De kan leke at de tar på seg kapteinsrollen om bord og manøvrerer båten, eller de kan velge å slappe av i den kule kahytten. Aktive barn kan late som om de er Ethan, som tester bølgene på vannscooteren sin. Alle er invitert på LEGO® Friends festen Ta med barn på besøk til Heartlake City, stedet hvor verdens beste LEGO Friends venner bor. Stephanie, Mia, Olivia, Emma og Andrea ønsker alle barn velkomne til en spennende verden full av opplevelser, hverdagshelter og vennskap for livet. Disse gøyale lekesettene inspirerer barn til kreativ lek og ekte byggemoro.

 • Kjenner du barn som liker fest? Da er Festbåt (41433) lekesettet for dem! Sett fart på barns fantasi med dette byggesettet som lar dem rollespille gøyale opplevelser med venner på et kul festbåt.
 • Dette lekebåtsettet inkluderer tre minidukkefigurer og en flamingofigur og byr på masse lekemuligheter. Båtlekesettet inkluderer dessuten en vannscooter, en flytende flamingoleke og en strandbutikk, som alt sammen inspirerer til enda mer lek.
 • Barn kan late som om de er LEGO® Friends Andrea, Emma eller Ethan, som manøvrerer festbåten, eller de kan slappe av på dekk og leke med flamingoen, jobbe i butikken med å leie ut strandutstyr eller frese rundt på vannscooteren.
 • Barn fra sju år og oppover som liker oppmerksomhet, vil elske å opptre om bord på lekesettet Festbåt (41433). Dette LEGO® settet består av 640 deler og er en flott bursdags- eller høytidsgave for barn som liker å samle på artige modeller.
 • Båten er over 12 cm høy og 35 m lang og er en nett og fin utstillingsmodell. Har barn lyst på enda flere funksjoner, kan de bruke LEGO® klosser fra samlingen sin til å lage det. Alle LEGO sett er nemlig kompatible med hverandre.
 • Krever ingen batterier! Settet drives kun av barns fantasi og inkluderer to spray-elementer som får det til å se ut som om båten beveger seg.
 • I likhet med alle andre LEGO® sett inkluderer også denne båtleken trykte instruksjoner som gjør det lett for barn fra sju år og oppover å bygge båten.
 • Ta med barn på ferie til Heartlake City, hvor de kan slippe løs fantasien og legge ut på spennende eventyr til havs sammen med LEGO® Friends vennene.
 • LEGO® sett oppfyller bransjens strengeste standarder samt LEGO konsernets egne krav til kvalitet. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO konsernet tester klossene til det ytterste. Det sikrer at hvert eneste ett av konsernets lekesett oppfyller verdens strengeste kvalitetsstandarder og gjør de gøyale LEGO® lekene til noen av de beste, og sikreste, lekene for barn.

Detaljer:

 • Antall klosser: 640
 • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell41433
EAN5702016686869
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.