Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Friends 41450 Heartlake Citys kjøpesenter

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 935,-
På lager
SKU
02212-103
   

Gled shoppegale barn med settet Heartlake Citys kjøpesenter (41450). Det inneholder seks figurer, inkludert en mikrodukke lansert i januar 2021. Barn kan utforske butikkene og mathallen sammen med Emma og familien hennes.

Den ultimate shoppingturen

Kjøpesenteret har ikke bare klesbutikk. Her finner du hele fem butikker med alt fra mat til musikk, elektronikk og leker. Settet inkluderer også to separate lekeelementer for enda mer moro: en fotoboks og en mote-dreieskive som ikke er en del av hovedmodellen. De gøyale interaktive lekene er små nok til at barn kan putte dem i bagen og ta dem med til venner eller på skolen for LEGO® lek.

Lekesett barn kan være stolte av

Barn kan glede seg til en super byggeutfordring med 1032 deler – byggeprosessen blir like gøyal som leken! Det tre etasjer store kjøpesenteret blir et blikkfang på barnerommet som garantert faller i smak hos barnas venner. La barn oppleve Heartlake City, byen hvor dagene tilbringes sammen med venner og familie.

 • En stor kjøpesenterleke med butikker, fotoboks, skredderbyste og mathall. Med alle de smarte detaljene kan barn skape en koselig utflukt for hele familien på kjøpesenteret i Heartlake City.
 • LEGO® Friends Heartlake Citys kjøpesenter (41450) inkluderer seks figurer, deriblant fire LEGO Friends minidukker, en mikrodukke og en babyfigur, samt tilbehør som åpner for fantasifull lek på kjøpesenteret.
 • Kjøpesenteret har fem butikker med alt fra elektronikk og musikk til mote og leker. I tredje etasje er det en mathall med nudelrestaurant og serveringssted for boble-te.
 • Settet har mange kule detaljer som minibank og stellerom, butikker med realistiske produkter, rulletrapp som beveger seg, og en sklie mellom andre og tredje etasje.
 • Overrask shoppeglade barn fra åtte år med denne gaven til bursdag eller andre spesielle anledninger. Med denne flotte vennskapsleken kan barn leke at de koser seg på kjøpesenteret sammen med bestevennene sine.
 • Denne interaktive leken består av 1032 deler og er 26 cm høy, 40 cm bred og 16 cm dyp og vil garantert imponere venner som kommer på besøk for å leke.
 • Introduser barn for LEGO® Friends, en verden hvor alle er velkomne og barn kan finne lekekamerater som er akkurat som dem.
 • LEGO® Friends sett oppfyller strenge bransjestandarder. De er kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, slik det har vært helt siden 1958.
 • LEGO® Friends Heartlake City sett testes til det ytterste for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 1032
 • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell41450
EAN5702016916140
MerkeLEGO
Alder8, 9, 10, 11, 12

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Mathall med restaurant

I tredjeetasje kan du møte venner til et godt måltid eller en kald brus.

Interaktiv rulletrapp

Tar shoppegleden til et nytt nivå!

Handle og lek med venner

Barna kan leke med figurene som er kjent fra LEGO Friends tv-serien.

LEGO Friends Heartlake City Shopping Mall
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.