Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Friends 41681 Bobil og seilbåt

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 424,-
På lager
SKU
05212-39
   

La små byggere utforske interessen for naturen med LEGO® Friends 41681 Bobil og seilbåt. Settet inneholder mange funksjoner som lar barn bruke fantasien og fordype seg i timevis med kreativ, naturinspirert lek.

Mange måter å leke på

Denne fargerike bobilen er spekket med detaljer barn kan utforske, etter at de har tømt takboksen som er full av tilbehør. Taket foran kan tas av for enkel tilgang til førerhuset, mens hovedtaket er hengslet, slik at barn kan ta ut soveposen for en natt under stjernene. LEGO båten har ror og bevegelig seil for realistisk båtlek. Settet inneholder også et vakkert miljø med innsjø og fjell der barna kan parkere bobilen og utforske friluftslivet. Det følger også med en vaskebjørn-figur til glede for små dyrevenner.

Morsomt selskap på kreative reiser

La små byggere utforske interessene sine med LEGO Friends lekesett. Her finner de figurer de kan identifisere seg med, og dyr de kan ta med på fantasieventyr. Barn som liker å være ute, vil elske dette settet med bobil og seilbåt. Takket være alle funksjonene, vil leken stimulere til lek og utforskning i timevis.

 • LEGO® Friends Bobil og seilbåt (41681) er en perfekt gave for barn som naturopplevelser. Settet lar dem utforske friluftslivets gleder gjennom kreativ lek, inspirert av et allsidig utvalg funksjoner og tilbehør.
 • En flott bursdagsgave som inneholder minidukkefigurer av Stephanie, Emma og Ethan fra LEGO® Friends og en lekevaskebjørn, pluss en detaljert bobil, seilbåt, utstyr til piknik ved innsjøen og sett, brygge og fjellscenario.
 • Barn kan dra ut på tur i bobilen. Taket kan åpnes, slik at de også kan leke inne i bilen. De kan sjøsette båten for en hyggelig seiltur på vannet eller nyte naturen rundt seg.
 • Gled ferske oppdagere fra sju år og oppover med dette LEGO® Friends lekesettet. Det er en flott bursdags- eller julegave til barn som liker å være ute i naturen og har litt byggeerfaring fra før.
 • Bobilen er 8 cm høy, 16 cm lang og 7 cm dyp. Båten er 11 cm høy, 11 cm lang og 4 cm bred.
 • Settet inneholder mange tøffe funksjoner som gjør leken enda morsommere. Taket til bobilen er hengslet for lett tilgang til byssa, mens båten med ror og bevegelig seil kan tas av hengeren.
 • Settet er en fin gave til barn og inneholder masse tilbehør for å sette fart på fantasien og leken, deriblant et skateboard, hjelm, telefon, brettspillflis, koffert, redningsvester, piknikbord, GPS og kamera.
 • Sammen med settene LEGO® Friends Fossefall i skogen (41677), Hus i skogen (41679) og Ridesenter i skogen (41683), er settet perfekt for barn som elsker spennende leker.
 • De populære LEGO® lekene oppfyller strenge bransjestandarder. De er kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, slik det har vært helt siden 1958.
 • Nye LEGO® leker testes til det ytterste for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 487
 • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell41681
EAN5702016916157
MerkeLEGO
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.