Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Friends 41682 Skolen i Heartlake City

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 578,-
På lager
SKU
05212-37
   

La barn skape en perfekt skoledag på skolen i Heartlake City (41682). I det flotte skolebygget kan barn gjenskape skoledagen, være sammen med venner, ha timer i favorittfaget sitt og late som om det er de som er læreren.

Som en ekte skole i miniatyr

Fordelt på de to etasjene finner du en naturfaglab med mikroskop og en marihøne du kan undersøke, samt formingsrom, dramarom og musikkrom. På musikkrommet finner du en kasse med utkledningsklær og et utvalg instrumenter. Barn kan være sammen med venner i kantina, som er utstyrt med bord og mattilbehør. Skolen har til og med en korridor med skap og pokalmonter.

Tøffe leker for barn som elsker realistisk rollespill

Lekesettet inkluderer to LEGO® Friends figurer og en lærerfigur, men det er barna som bestemmer innholdet i timen. Hvis de ikke heller vil ta seg av den nye gutten Julian og vise ham rundt på skolen. LEGO Friends sett gir en underholdende bygge- og lekeopplevelse i realistiske og kjente hverdagssituasjoner. Med det omfattende skolelekesettet kan barn innta rollen som lærer. Skolen har seks rom fulle av detaljer og tre minidukkefigurer fra LEGO® Friends.

 • Den flotte toetasjes Skolen i Heartlake City (41682) er stappfull av kreative detaljer barn kan bruke for å skape en perfekt skoledag med Olivia fra LEGO® Friends.
 • Settet inneholder tre minidukkefigurer, deriblant den nye gutten Julian og en lærerfigur. Modellen har tre byggbare klasserom pluss kantine, skap, toalett og skolegård.
 • Det omfattende LEGO® Friends lekesettet stimulerer til timevis med morsom liksomlek på skolen. De mange lekestarterne gjør det like godt egnet til alenebygging som til lek sammen med venner og familie.
 • Med 605 deler gir settet barn fra seks år og oppover en givende byggeopplevelse. Perfekt jule- eller bursdagsgave til små barn som elsker realistisk lek.
 • Modellen er 17 cm høy, 25 cm bred og 9 cm dyp. Den er festet til en stødig basisplate og passer like godt til lek som til utstilling.
 • Dette LEGO® Friends settet inneholder en rekke skoletilbehør som kreative utkledningskostymer, musikkinstrumenter, en marihøne som kan undersøkes med mikroskopet, pensler, maling og staffeli.
 • Spisebordet er hengslet og kan svinges ut av kantinen, slik at barn lett kan iscenesette vennelek i matpausen.
 • La barn bli kjent med det omfattende utvalget av Heartlake City-leker. Her finner de tøffe kjøretøy, realistiske bygninger og hverdagshelter – som skapt for barn som elsker å etterligne virkeligheten i lek.
 • Nye LEGO® leker oppfyller strenge bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® barneleker testes til det ytterste for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder og gir barn trygge og gode lekeopplevelser.

Detaljer:

 • Antall klosser: 605
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell41682
EAN5702016916317
MerkeLEGO
Bytt roller, barna vil elske å leke lærer

Reverserte roller

Barna vil elske å få være læreren til en forandring!

Barna kan lage den perfekte timeplanen med alle favorittfagene

Den perfekte timeplanen

Når barna bestemmer timeplanen blir det kun favorittfag på skolen!

Skap gode vennskap og bli kjent med den nye gutten over en sandwich i kantina

Gode vennskap

Bli kjent med den nye gutten på skolen over en sandwich i kantina.

LEGO Friends Heartlake City School
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.