Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Friends 41684 Heartlake Citys Grand Hotell

-25%

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

25%
Kampanjepris 822,- 1 096,- Du sparer: 274,-
På lager
SKU
05212-36
   

Er du på jakt etter en luksuriøs gave til et kreativt barn? Heartlake Citys Grand Hotell (41684) byr på storslåtte opplevelser fra første besøk. Stig inn i det treetasjes bygget gjennom den roterende døren, og oppdag det vakre interiøret og de spennende detaljene som vil gi små byggere timevis med underholdende og realistisk lek.

Femstjerners detaljer

Her er det mye å utforske, fra pianobaren og resepsjonen til de store rommene og spiseplassen utendørs, samt luksuriøse innslag som spa og toppsuite. Settet inneholder en minidukkefigur av skuespilleren Amelia som lar barna leve seg inn i kjendislivet. Stephanie, Emma og River fra LEGO® Friends følger med og kan brukes som gjest, resepsjonist eller pikkolo.

Kan tilpasses alle årstider

Tilbehør inspirert av ulike årstider sørger for at leken alltid er aktuell. Barn kan oppdatere modellen ved å endre fargen på løvet om høsten, legge til snøballer og istapper og en snømann om vinteren og blomster om sommeren. Gi barn en herlig femstjerners opplevelse med denne detaljerte hotellmodellen som byr på timevis med morsom og realistiske lek.

 • La barn leve seg inn i livet som berømt stjerne på Heartlake Citys Grand Hotell (41684), en detaljert og herskapelig treetasjes byggemodell med årstidsinspirert tilbehør for festlig lek hele året.
 • Leveres med fire 4 LEGO® Friends minidukkefigurer – inkludert skuespiller og resepsjonist – og tre dyrefigurer. Hotellet har fem rom og et utendørs spiseområde, og er fullt av autentiske detaljer.
 • I time etter time kan kreative barn leke at de bor eller jobber på et luksushotell. Med tilbehøret kan de innrede hotellet fritt etter fantasien eller følge årstiden.
 • Flotte gaver for gutter og jenter fra åtte år og oppover som elsker realistiske leker. Egner seg også godt til ferske byggere, da de gir en passende byggeutfordring.
 • Hovedbygget er 28 cm høyt, 28 cm bredt og 14 cm dypt. Størrelsen og dekoren gjør dette imponerende LEGO® Friends settet til et naturlig midtpunkt.
 • Som alle LEGO® Friends sett kommer også denne 1308-deler store modellen med masse autentisk tilbehør for kreativ lek, som pikkoloens bagasjetralle og nøkler som passer til dørene!
 • Det årstidsinspirerte tilbehøret sørger for at leken alltid er aktuell. Stearinlys og snøballer pynter opp om vinteren, om sommeren er det blomster og iskrem som gjelder. Og når bladene blir gylne og gresskarene kommer frem, er det høst.
 • La barn bli kjent med det omfattende utvalget av Heartlake City-leker. Her finner de tøffe kjøretøy, realistiske bygninger og hverdagshelter – som skapt for barn som elsker å etterligne virkeligheten i lek.
 • Nye LEGO leker oppfyller bransjens strengeste standarder. De gjør at de er ensartede og kompatible, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO Friends Heartlake City barnesett testes på nesten alle mulige slags måter, og derfor kan du være trygg på at hvert lekebyggesett oppfyller de strengeste sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 1308
 • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell41684
EAN5702016916669
MerkeLEGO
hotellet kan endres etter sesongene

Klar for alle sesonger

Endre hotellet etter sesongene slik at det alltid ser fresht ut!

barn kan leve seg inn i rolleleken som gjest, resepsjonist eller skuespiller Amelia

Møt skuespilleren Amelia

Hun er på besøk, og barna kan leve seg inn i rollespillet som gjest, resepsjonist eller kanskje Amelia?

flott hotell byggesett med rom med bad. Luksus!

Skikkelig luksus

Som på andre flotte hotell får man selvfølgelig her også et rom med eget, flott bad!

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.