Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Friends 41688 Magisk husvogn

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 421,-
På lager
SKU
06212-13
   

Er du på jakt etter en gave til barn som liker rare kjøretøy? Gled dem med LEGO® Friends Magisk husvogn (41688). Settet gir mye lek for pengene og inneholder husvognleke, spåkonetelt, to minidukker og en heste- og uglefigur.

Fortryllende detaljer

Husvogna, som trekkes av en hest, er full av tradisjonelle detaljer og funksjoner, som dekorative vindussprosser og en gammeldags lykt. Taket er sidehengslet så barn kan utforske innsiden av vogna. Der finner de en seng, en kjøkkenkrok med ovn og et spisebord. Etterpå kan de stelle hesten eller leke med ugla. Teltet har en krystallkule med dreiefunksjon som får kula til å snurre og avsløre hva fremtiden bringer. Barn kan velge om den skal stanse på et trist fjes eller et smilefjes ... eller la skjebnen bestemme.

Magisk vennskap

Ta små byggere med til Heartlake City hvor en verden full av muligheter for gøyal rollelek venter dem. Med LEGO Friends sett kan barn utforske temaer de er interessert i sammen med spennende lekefigurer.

 • Magisk husvogn (41688) er et fascinerende innslag på det omreisende tivoliet. Settet inneholder en tradisjonell husvogn og spåkonas telt for magisk og gøyal rollelek.
 • Det følger med to LEGO® Friends minidukker pluss hest- og ugle-figurer, som barn kan bruke for å iscenesette kreative lekehistorier. Inne i husvogna er det en ovn, et bord og et skjult toalett.
 • Barn kan bruke fantasien til å finne på historier der de steller hesten, spør den kloke ugla om råd, ser i krystallkula for å finne ut hva fremtiden vil bringe, eller slapper av inne i husvogna.
 • Det separate teltet gir enda mer moro! Barn kan underholde familien med å spå fremtiden eller ta krystallkula med til venner for magisk lek der.
 • Det innholdsrike og magiske settet er en flott gave til bursdag, jul eller andre små og store anledninger og passer til barn fra seks år og oppover som liker forskjellige transportmidler.
 • Husvogna er 11 cm høy og 24 cm lang, og teltet er 11 cm høyt og 8 cm bredt, så begge modeller kan fint vises frem uten å ta for mye plass.
 • Modellene har mange smarte g kreative detaljer. Taket på husvogna er hengslet og kan åpnes. Dermed kan små fingre bruke ovnen eller skru på krana og fylle bøtta til hesten.
 • Kan settes sammen med andre sett i serien LEGO® Friends Magisk tivoli – Magiske akrobater (41686), Magiske tivoliboder (41687), Magisk husvogn (41688) og Magisk pariserhjul og sklie (41689) – for enda mer moro.
 • Nye LEGO® leker og minidukker oppfyller bransjens strengeste standarder. De gjør at de er ensartede og kompatible, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® Friends sett testes på nesten alle mulige måter, og derfor kan du være trygg på at hvert lekebyggesett oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 348
 • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell41688
EAN5702016916119
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.