Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Pris hos LEGO.com:
899,90

LEGO Friends 41711 Emmas kunstskole

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 698,-
På lager
SKU
05227-35
   

Inspirer barn til å være kreative med settet Emmas kunstskole (41711), som passer perfekt som gave til barn fra åtte år. Den vakre bygningen rommer tre etasjer fulle av kreative kunstleker, og her kan gutter og jenter leke med LEGO® Friends Emma og lære om keramikk, mote og 3D-utskrift.

Fantasistimulerende leker til kreative barn

Denne lekeskolen inneholder mange søte detaljer: en pottemakerskive som roterer når man dreier på håndtaket, et kamera med to linser og en bevegelig utstillingsdukke som kan rotere på sokkelen sin. Den vakre bygningen i fransk stil med store vinduer og kreative skilt med pensel og penn, er et kunstverk i seg selv! Og barn kan gjøre den enda finere ved å utsmykke den slik de vil med LEGO DOTS flisene som følger med.

En engasjerende modell

Dette LEGO kunstsettet inkluderer digitale instruksjoner i gratisappen LEGO Building Instructions. Her kan barn vise modellen sin i 3D, rotere den og zoome inn på detaljer mens de bygger. Det er bygging tilpasset den digitale tidsalderen!

 • Kunstsett for kreative barn – la barn uttrykke seg kreativt med lekesettet LEGO ® Friends Emmas kunstskole (41711), som inkluderer en stor bygning med tre kunstatelierer.
 • Hva inneholder esken? Settet består av 844 deler som settes sammen til en treetasjes bygning med klasserom og atelierer samt et fargerikt utvalg kunstleker og tre LEGO® Friends figurer.
 • Kunstateliersett som stimulerer barn til kreativ lek – barn som liker å lage ting, kan leke at de skaper kunstverk i klasserommene og deretter ta bilde av dem i fotostudioet.
 • Fullt av kreativt utstyr – inkluderer autentisk tilbehør som en bevegelig utstillingsdukke, et kamera, trådsneller, lerret, pensler og spraybokser, som inspirerer til timevis med fantasidrevet lek.
 • Gaveidé til kreative barn – ser du etter en helt spesiell leke eller gave? Dette lekesettet passer perfekt som bursdags- eller julegave til kreative jenter og gutter fra åtte år og oppover.
 • En modell å være stolt av – lekeskolen består av 844 deler og er 25 cm høy, 23 cm bred og 8 cm dyp. Den er en gøyal utfordring for ivrige, små byggmestere.
 • Inkluderer interaktive, digitale byggeinstruksjoner – barn kan zoome, rotere og se på modellen fra alle sider mens de bygger, takket være appen LEGO® Building Instructions for smarttelefon og nettbrett.
 • Leker som styrker fantasien – LEGO® Friends settene er designet for å gi barn muligheten til å lære mer om ting de er interessert i. Gjennom lek med figurer de kan kjenne seg igjen i, gir de barn en bedre forståelse av verden omkring seg.
 • Med fokus på kvalitet – LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de er ensartede, kompatible og gøyale å bygge med, og sånn har det vært siden 1958.
 • Med sikkerheten i høysetet – LEGO® klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 844
 • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell41711
EAN5702017155128
MerkeLEGO
LEGO® Friends byggesett med kunstskole med kule funksjoner LEGO® Friends byggesett med kunstskole med kule funksjoner

Lure funksjoner

Snurr keramikk-hjulet ved å sveive håndtaket.

LEGO® Friends 41711 lekesett med fotostudio, keramikkhjul og mer LEGO® Friends 41711 lekesett med fotostudio, keramikkhjul og mer

Perfekt bilde

Barn tar fullførte kreasjoner i fotostudioet.

LEGO Friends byggesett 41711 kunstskole med LEGO® DOTS fliser for personlig tilpasninger LEGO Friends byggesett 41711 kunstskole med LEGO® DOTS fliser for personlig tilpasninger

Inkluderer LEGO® DOTS fliser

Barna kan personliggjøre bygningen deres for å gjøre den unik.

LEGO 41711 lekesett med Emmas kunstskole LEGO 41711 lekesett med Emmas kunstskole

Alfresco kunst

Karakterer maler landskap på sine lerreter.

LEGO® Friends kunstskole 41711 med flere typer kunstformer LEGO® Friends kunstskole 41711 med flere typer kunstformer

Multimedia kreativitet

Fra 3D til tekstiler, barn kan prøve ut forskjellige typer kunst.

LEGO Friends byggesett med 3 minidukker LEGO Friends byggesett med 3 minidukker

Kommer med 3 minidukker

Inkluderer LEGO® Friends Emma, Proffessor Béatrice og Felix.

Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.