Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Pris hos LEGO.com:
1 319,90

LEGO Friends 41714 Andreas teaterskole

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 917,-
På lager
SKU
05227-36
   

Kjenner du barn som elsker å spille skuespill? Da er settet Andreas teaterskole (41714) midt i blinken for dem. Barn kan spille hovedrollen på scenen i dette vakre teateret, og utforske både modellens og skuespillverdenens spennende og dramatiske aspekter.

Leker som stimulerer fantasien

Den viktorianske fasaden skjuler et teater med orkestergrav og balkonger, som kommer til syne når modellbygningen åpnes. Åpne sceneteppet laget av stoff. Bakenfor kommer to ulike scenarioer til syne – et middelalderslott og silhuetten av en by om kvelden. Roter teateret for å se lysriggen og garderoben, hvor skuespillerne kles om og blir sminket, akkurat som på et ekte teater! Settet inkluderer også lekerekvisitter som barn kan bruke når de skal finne på dramatiske scener selv. LEGO® Friends Andrea, Ollie og Freya kan prøver seg i forskjellige roller, under kyndig veiledning fra professor Adrian.

Gi modellbyggingen en ny dimensjon

Skuespillerskole-sett med instruksjoner tilpasset en digital tidsalder – med den interaktive veiledningen kan barn zoome, rotere og vise modellen i 3D mens de bygger.

 • Spill for en fullsatt sal – imponer små skuespillere med det flotte lekesettet LEGO® Friends Andreas teaterskole (41714), hvor teaterinteresserte barn kan leve ut sine skuespillerambisjoner.
 • Episk moro med mange funksjoner – settet er hengslet og kan åpnes for å avdekke en scene med to baktepper, orkestergrav, balkonger, garderobe, rekvisittlager, lysrigg og fire minidukker.
 • Med den kreative leken i fokus – barn kan leke at de utfører forskjellige teaterrelaterte oppgaver, fra innlæring av roller på teaterskolen til rigging av lys eller sminking av skuespillerne.
 • Akkurat som i virkeligheten – bygningen ligner på en teaterbygning i West End i London. Sceneteppet i tekstil trekkes til side, slik at scenen kommer til syne, mens mange rekvisitter får fart på den kreative leken.
 • Gave til barn – overrask teaterinteresserte barn og barn som liker LEGO® Friends Andrea, med dette 1154 deler store settet til bursdag eller andre spesielle anledninger. Passer for barn fra åtte år.
 • En utstillingsmodell å være stolt av – når modellen er helt åpen, er den 24 cm høy, 39 cm bred og 13 cm dyp og tar seg flott ut som fargerikt blikkfang.
 • Bygging i den digitale tidsalderen – i tillegg til trinnvise bildeinstruksjoner inkluderer barnesettet en interaktiv, digital byggeveiledning som lar barn zoome og rotere modellen mens de bygger.
 • Lek som gir læring – LEGO® Friends settene er designet for å gi barn muligheten til å lære mer om ting de er interessert i. De øker barns forståelse av verden omkring seg gjennom lek med figurer de kan kjenne seg igjen i.
 • Et kvalitetsprodukt – alle LEGO® komponenter oppfyller strenge standarder som sikrer at de er ensartede, kompatible og gøyale å bygge med, og slik har det vært helt siden 1958.
 • Med sikkerheten i høysetet – LEGO® Friends settenes klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 1154
 • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell41714
EAN5702017154138
MerkeLEGO
Lego Friends 41714 teaterskole med scene, orkester og balkongplass Lego Friends 41714 teaterskole med scene, orkester og balkongplass

Teatralsk avsløring

Åpner opp og avslører scenen, orkester og balkongplass.

Lego 41714 byggesett med Andreas teaterskole og masse rekvisiter å leke med Lego 41714 byggesett med Andreas teaterskole og masse rekvisiter å leke med

I regissørstolen

Det er mange rekvisitter for barn til å lage egne opptredninger.

Lego Friends lekesett 41714 Andreas teaterskole med scene og forskjellige baktepper Lego Friends lekesett 41714 Andreas teaterskole med scene og forskjellige baktepper

Sett scenen

Bakteppe endres fra bybilde til slott på landsbygda.

Lego Friends teaterskole lekesett 41714 med minidukker og kostymer Lego Friends teaterskole lekesett 41714 med minidukker og kostymer

Klar for forestilling

Minidukker går inn i karakteren i garderoben.

Lego Friends 41714 teaterlekesett med flere roller å leke Lego Friends 41714 teaterlekesett med flere roller å leke

Så mange roller å spille

Barna kan spille, styre lyset eller leke sminkør.

Lego 41714 rollelek lekesett med teater og realistik tilbehør Lego 41714 rollelek lekesett med teater og realistik tilbehør

Autentiske detaljer

Pakket med realistiske tilbehør for å engasjere til uendelig lek.

Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.