Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Pris hos LEGO.com:
347,94

LEGO Friends 41716 Stephanies seilbåteventyr

-35%

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Kampanjepris 261,30 Vår lavpris: 402,-
35%
Du sparer: 140,70
Utsolgt
SKU
05227-37

Barn som er interessert i lekebåter og kule kjøretøymodeller, vil elske å få settet Stephanies seilbåteventyr (41716) i gave. De kan bli med når LEGO® Friends Stephanie realiserer drømmen sin om å bli med på en seilbåt og konkurrere om å knuse verdensrekorden i jordomseiling.

Realistiske detaljer gir kreativ lek

Autentiske detaljer inkluderer et fleksibelt seil og dreibart ror, og de inspirerer barn til å finne på fantasifulle fortellinger om fart og spenning til havs. Med dette kreative settet får barn dessuten vite om bragdene til en verdenskjent seiler og bli med Stephanie på drømmereisen hennes, hvor hun konkurrerer mot de beste.

Bygging i den digitale tidsalderen

Settet inkluderer enkle, trykte instruksjoner og en digital byggeveiledning som viser barn hvordan de bygger seilbåten. Den digitale, interaktive veiledningen i appen LEGO Building Instructions inkluderer verktøy barn kan bruke for å rotere, zoome og vise modellen i 3D mens de bygger!

 • Eventyr på de sju hav – gi seileinteresserte barn fra sju år en gøyal leke med settet LEGO® Friends Stephanies seilbåteventyr (41716), som innbyr til actionfylt og kreativ lek.
 • Hva inneholder esken? Alle klosser og deler som barn trenger for å bygge en realistisk konkurranseseilbåt med fleksibelt seil og et målområde samt tre LEGO® Friends minidukker for gøyal rollelek.
 • Gøyal rollelek – barn kan bygge båten og leke at de er mannskap om bord. Under dyktig ledelse av kaptein Maxine skal de prøve å slå verdensrekorden for jordomseiling.
 • Kreativt tilbehør – lekebåten inkluderer elementer som setter fart på barns fantasi, inkludert et nettbrett de kan bruke for å ringe hjem, en walkietalkie, en lekekikkert, en drone med fjernkontroll samt tre redningsvester.
 • Gave til barn fra sju år – ser du etter en helt spesiell leke eller gave? Denne LEGO® Friends båten er flott som kreativ gave til barn som elsker å seile, actionfylt lek eller spennende kjøretøymodeller.
 • For lek og utstilling – barnebåten er 26 cm høy, 9 cm lang og 25 cm bred og tar liten plass når den står framme.
 • Engasjerende byggeopplevelse – LEGO® Building Instructions appen inneholder interaktive instruksjoner som gjør byggeprosessen ekstra gøyal. Last ned appen til en smarttelefon eller et nettbrett.
 • Lek som gir læring – LEGO® Friends settene er designet for å gi barn muligheten til å lære mer om ting de er interessert i. De gir barn en bedre forståelse av verden omkring seg, gjennom lek med figurer de kan kjenne seg igjen i.
 • Topp, kompromissløs kvalitet – LEGO® lekesettene oppfyller strenge bransjestandarder, som sikrer at klossene festes godt til hverandre og gir robuste modeller.
 • Sikkerhetsgaranti – LEGO® Friends leker testes grundig for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 304
 • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell41716
EAN5702017154152
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.