Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Friends 41717 Mias naturreservat

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 424,-
Medlemspris 374,-
På lager
SKU
05227-38
   

Med Mias naturreservat (41717) kan du lære barn fra sju år om dyrenes verden og la dem pleie skadde dyr. Barn kan bli med LEGO® Friends Mia når hun får drømmejobben på et dyreredningssenter.

Fantasifulle gaver til kreative barn

Det kommer en walkietalkie-melding om at en sebra har skadet seg, så nå må vennene skynde seg for å hjelpe den. Vel tilbake på senteret hjelper de dyrlegen med å undersøke sebraen og ta røntgenbilde av den. Dette fantasivekkende settet er flott som gave til barn som elsker leker med ville safaridyr, og inkluderer figurer av en sebra, en skorpion og en sjiraff. Settet inkluderer også tre minidukker for actionfylt og omsorgsfull lek.

Spennende, interaktiv byggeapp

Settet inkluderer en bildeveiledning samt interaktive, digitale byggeinstruksjoner i gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett. Appen inneholder verktøy for zooming og rotering som barn bruker for å se modellen fra alle kanter mens du bygger.

 • Lek og eventyr med dyr – med Mias naturreservat (41717) kan du lære barn fra sju år om dyrenes verden og la dem legge ut på spennende oppdrag, hvor de må redde ville dyr.
 • Full av gøyale funksjoner – inkluderer et naturreservat-senter, tre minidukker, tre ville safaridyr, en ATV og en separat modell av et naturscenario.
 • Autentisk tilbehør – settet inkluderer masse dyrlegeutstyr som barn kan bruke i realistisk lek, hvor de undersøker og pleier dyr. Med walkietalkie og lekekamera kan de finne på spennende safarileker.
 • Stimulerende gave til barn som elsker leker med safaridyr – dette LEGO® Friends settet passer som bursdags- eller overraskelsesgave til jenter og gutter som elsker å leke at de tar vare på dyr.
 • Mål – senteret er 16 cm høyt, 24 cm bredt og 7 cm dypt, mens ATV-en er 5 cm høy, 8 cm lang og 5 cm bred.
 • Ekstra gøyal bygging med digitale instruksjoner – med appen LEGO® Building Instructions kan små dyrevenner zoome, rotere og vise en digital versjon av modellen mens de bygger.
 • Lek som gir læring – LEGO® Friends settene er designet for å gi barn muligheten til å lære mer om ting de er interessert i. De gir barn en bedre forståelse av verden omkring seg, gjennom lek med figurer de kan kjenne seg igjen i.
 • Topp, kompromissløs kvalitet – LEGO® lekesettene oppfyller strenge bransjestandarder, som sikrer at klossene festes godt til hverandre og gir robuste modeller.
 • Sikkerhetsgaranti – LEGO® Friends sett testes grundig for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 430
 • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell41717
EAN5702017154923
MerkeLEGO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.