Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

LEGO Harry Potter 75953 Galtvorts Prylepil

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 794,-
På lager
SKU
07184-15
   

Reis til Galtvort med Harry og Ronny i Wiltersens flygende Ford Anglia, men pass deg for LEGO Harry Potter 75953 Galtvorts Prylepil! For seint! Bilen kolliderer og blir sittende fast i Prylepilens piskende greiner. Kom dere løs, og snik dere inn på Galtvort før vaktmester Argus Nask og professor Slur oppdager dere. Finn veien til sovesalen, og kryp til køys for en god natts søvn før skoleårets første dag. Da står trylleformler, eliksirmakeri og mye annet moro på timeplanen for Harry Potter og de andre elevene.

Hjelpe Harry og Ronny med å skynde seg til Hogwarts med det actionfylte settet LEGO Harry Potter 75953 Galtvort Prylepil, akkurat som i Harry Potter og mysteriekammeret. Fly Ford Anglia-bilen inn i de hvirvlende grene på prylepil, og hjelp deretter de unge trollmennene med å rømme for å måte Hermine på Galtvort. Dette byggesettet inneholder 6 minifigurer og uglefiguren Hedvig.

  • Inneholder: Harry Potter, Ronny, Hermine, Seamus Finnigan, Argus Nask, professor Slur og Hedvig.
  • Inneholder en byggbar Prylepil, en flygende Ford Anglia-bil og deler av Hogwarts slottet
  • Prylepilen har spinnende grener og inngang til spøkelseshuset
  • Den flygende bilen Ford Anglia har 2 dører som kan åpnes, og et bagasjerom med kofferter
  • Slottsområdet Galtvort har 3 etasjer, en port, 3 tårn, en sovesal med 2 senger, et magisk klasserom med skrivebord og professor Slurs kontor

Detaljer:

  • Mål prylepil: H18 x B20 x D20 cm
  • Mål Ford Anglia: H5 x L11 x B6 cm
  • Mål Galtvort: H27 x B35 x D8 cm
  • Antall klosser: 753
  • Anbefalt alder: 8-14 år
Produktdetaljer
Modell75953
EAN5702016110364
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.