Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Harry Potter 75955 Galtvortekspressen

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 747,-
På lager
SKU
01192-241
   

Stig om bord i LEGO® Harry Potter™ 75955 Galtvortekspressen med Harry, Ronny og Hermine!

Gå rett gjennom murveggen på plattform 9¾ på King's Cross i London, og bli med Harry, Ronny og Hermine når de reiser til Galtvort. Finn deg en plass i togvognen, og kjøp deg en sjokoladefrosk fra Matvogn-Heksa. Men pass deg for Desperanten! Heldigvis er Remus Lupus like ved og sier fram en mektig trylleformel som beskytter Harry mot den skrekkinnjagende skapningen. Etterpå er det tid for enda flere magiske eventyr med Harry Potter.

  • Inneholder den ikoniske plattformen 9 3/4 ved Kings Cross station og Galtvortekspressen
  • Plattformen har bro med klokke, trapp som fører til en bevegelig murveggsinngang, aviskiosk
  • Galtvortekspressen har vogn med 4 seter, avtaktbart sidepanel og avtagbart tak
  • La desperanten flyte inn i vognen for å skremme Harry og bruk deretter en magisk formel for å få den til å forsvinne

Inneholder

  • 5 minifigurer: Harry Potter, Ronny, Hermine, Remus Lupus og Matvogn-heks.
  • Tilbehør som bagasje, tryllestaver, sjokolade-frosk, iskrem, aviser Kings Cross skilt

Detaljer:

  • Mål plattform: 13 x 21 x 17
  • Mål Galtvortekspress: 9 x 46 x 5 cm
  • Antall klosser: 801
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell75955
EAN5702016110388
MerkeLEGO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.