Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Harry Potter 75966 Nødvendeligrommet på Galtvort

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 290,-
På lager
SKU
04202-76
   

Skyv panelet til side for å avdekke den hemmelige gangen inn til Nødvendeligrommet. Bli med Harry Potter, Hermine Grang og Lulla Lunekjær på et hemmelig kurs i forsvar mot svartekunster! Hjelp Harry med å lære bort skytsvergeformelen – Lullas skytsverge er en hare, mens Hermine har en oter som skytsverge. Skyt på en mekanisk dødseter med energiskyterne, og vis hva du mener om alle reglene ved å sprenge dem løs fra veggen!

LEGO® Harry Potter Nødvendeligrommet på Galtvort (75966) tar med seg unge hekser og trollmenn inn i en magisk verden, hvor de blir med i en hemmelig vennegruppe som har som oppgave å overvinne mektig mørk magi. Rollespilleke med Harry Potter og Føniksordenen Fans av Harry Potter kan gjenskape klassiske filmøyeblikk og finne på egne fantasifulle eventyr sammen med Harry, Hermine Grang og Lulla Lunekjær. Humlesnurr-legionen øver seg på trylleformler i det mystiske Nødvendeligrommet. Barn kan hjelpe Harry med å lære skytsvergeformelen. Lullas skytsverge er en hare, mens Hermine har en oter. Kraftskytere får plass i minifigurens hender og kan avfyres mot den mekaniske dødseteren. Magisk moro tar aldri slutt med mange kule funksjoner og gøyalt tilbehør. Magi, mystikk og grenseløse eventyr LEGO Harry Potter settene gjenskaper actionfylte scener fra filmene. Disse magiske lekesettene inneholder favorittfigurer, mytiske skapninger og kjente steder og gir barn en vei inn i trolldomsverdenen!

 • Barn kan rollespille favorittscenene sine fra Galtvort med Humlesnurr-legionen, hvor de øver seg på trylleformler og forbereder seg til kamp mot onde krefter.
 • Inkluderer tre minifigurer med tryllestaver – Harry Potter™, Hermine Grang, Lulla Lunekjær – to skytsvergedyr, kraftskyter, dødseter-dukke og et detaljert rom med søyle, bord og peis.
 • Barn kan skyve et panel til side for å gå inn gjennom den skjulte døren og ta timer i forsvar mot svartekunster sammen med Harry Potter™ og venner. I rommet kan de mane fram skytsverger, avfyre skytere og bruke kule funksjoner på fantasifulle måter.
 • Med byggeleken LEGO® Harry Potter Nødvendeligrommet på Galtvort (75966) kan jenter og gutter fra sju år og oppover oppleve en verden av magiske og fantasifulle eventyr på Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom.
 • Den komplette modellen er over 7 cm høy, 19 cm lang og 6 cm dyp. Modellens ulike deler kan settes sammen på mange måter, noe som inspirerer til nye måter å leke på.
 • Denne tøffe Harry Potter™ leken trenger ikke batterier, og derfor kan barn boltre seg med gøyal og fantasifull rollespilling og fysisk action og eventyr når og hvor de vil.
 • Klare og enkle instruksjoner får i gang bygging og lek uten forsinkelse – og ikke nok med det: De tre kule minifigurene tar seg flott ut som utstillingsmodeller, og passer også perfekt sammen med andre LEGO® Harry Potter™ sett.
 • Med LEGO® Harry Potter™ lekesett kan spennende filmscener gjenskapes i virkeligheten! Barn får oppleve Harry Potters verden med disse funksjonsrike settene med populære figurer, fantastiske skapninger og kule steder.
 • Helt siden 1958 har LEGO® klosser oppfylt bransjens strengeste standarder, og det gjør at de alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre – helt uten bruk av magi!
 • LEGO® klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at hvert byggesett oppfyller verdens strengeste sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 193
 • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell75966
EAN5702016616668
MerkeLEGO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.