Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Harry Potter 75967 Uffert får gjennomgå i Den forbudte skogen

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 428,-
Få igjen på lager
SKU
04202-75
   

Klarer du å lure Dolorosa Uffert til å gå inn i Den forbudte skogen sammen med Harry og Hermine? Der er det et magisk tre som rommer kule ting som en lanterne, en knokkel og et kalkunlår. To kentaurer dukker opp, men Uffert blokkerer dem med en mektig trylleformel. Da dukker kjempen Gnurrg opp, og han griper tak i Uffert og gir henne til kentaurene, som galopperer av sted med henne. Klarer du å finne veien ut av den mørke skogen igjen?

Harry Potter™ fans kan skape en magisk verden full av kjemper, kentaurer og forheksede trær og bevege seg inn i Den forbudte skogen med settet LEGO® Harry Potter Uffert får gjennomgå i Den forbudte skogen (75967). Minifigurer og magiske skapninger i Den forbudte skogen Barn kan bevege seg inn i Den forbudte skogen med tre minifigurer – Harry Potter, Hermine Grang og Dolorosa Uffert – og si en trylleformel som får det store treet til å åpne seg så flere tilbehørselementer kommer til syne, inkludert en lanterne, en knokkel og et kalkunlår. Settet inkluderer også to kentaurfigurer og en bevegelig figur av kjempen Gnurrg, som kan gripe Uffert og gå av sted med henne! Unge hekser og trollmenn kan rollespille klassiske øyeblikk fra Harry Potter-filmene og finne på magiske eventyr. Velg den beste leken for Harry Potter-fans Ser du etter en helt spesiell bursdags- eller julegave? Disse LEGO Harry Potter settene gjenskaper minneverdige scener fra filmene, med favorittfigurer og spennende skapninger som gir barnet ditt direkte tilgang til en magisk trolldomsverden.

 • Settet henter sitt tema fra Harry Potter og Føniksordenen og inspirerer barns kreative ferdigheter og problemløsningsevner og åpner for gøyalt rollespill, hvor unge hekser og trollmenn finner på eventyr i Den forbudte skogen.
 • Harry Potter™ fans kan oppleve magi i virkeligheten med tre minifigurer – Harry Potter, Hermine Grang og Dolorosa Uffert – to kentaurer, en bevegelig figur av kjempen Gnurrg og et tre som kan åpnes og inneholder en lanterne, knokkel og et kalkunlår.
 • Engasjer og underhold barn med en reise inn i Den forbudte skogen, hvor de støter på et tre som kan åpnes og skjuler overraskelser, magiske skapninger og en plan om å bli kvitt Dolorosa Uffert en gang for alle!
 • LEGO® Harry Potter™ Uffert får gjennomgå i Den forbudte skogen (75967) er en populær bursdagsgave til barn fra sju år og oppover som liker actionfylte lekesett og kule byggeklossleker.
 • Lukket er treet over 12 cm høyt, og Gnurrg er over 13 cm høy. Dette gir en magisk modell i stor skala som passer perfekt i barnas rollespillek, eller som blikkfang på barnerommet.
 • Krever ikke batteri. En fysisk Harry Potter™ leke som drives av barns fantasi og kan brukes når som helst, og hvor som helst.
 • Få barna kjapt i gang med å bygge og leke med enkle og lettfattelige instruksjoner. For enda mer moro kan barn bruke dette lekesettet sammen med andre LEGO® Harry Potter™ leker.
 • LEGO® Harry Potter™ leker inkluderer populære figurer, spennende skapninger og kule steder og kan brukes for å gjenskape spennende scener fra filmene! Magien ligger i barnas hender med disse funksjonsrike settene.
 • LEGO® byggeleker oppfyller bransjens høyeste standarder, noe som sikrer ensartede og kompatible klosser som er enkle å sette sammen og ta fra hverandre hver gang – helt uten bruk av magi!
 • LEGO® klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at hver enkelt kloss oppfyller verdens strengeste sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 253
 • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell75967
EAN5702016616675
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.