Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Harry Potter 75968 Hekkveien 4

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 632,-
På lager
SKU
04202-73
   

Bli med til Hekkveien 4, hvor familien Dumling bor, og opplev magi i fri utfoldelse! Sjekk ut soverommet til Harry Potter™ under trappen, vri på knotten for å oppleve en virvelvind av Galtvort-brev komme strømmende ned gjennom pipa og ut av ildstedet og hils på Noldus på Harrys rom ovenpå. Mens Dudleif, tante Petunia og onkel Wiktor prøver å ordne opp i kaoset kan du hjelpe Harry med å stikke av med Ronny i en flygende Ford Anglia!

Med LEGO® Harry Potter™ Hekkveien 4 (75968) kan barn bli med inn i et av de meste beryktede husene i Harry Potter-filmene. Lekehus med minifigurer og magiske filmscener Harry Potter-fans får grenseløs moro med minifigurer av Harry, Ronny Wiltersen, Dudleif Dumling, Wiktor Dumling, Petunia Dumling og Noldus. De kan boltre seg i fantasifylt lek overalt i det toetasjers høye, fullt utstyrte huset som rommer Harrys hemmelige skap under trappen, og inntaksbrevene fra Galtvort som flommer inn gjennom brevluken. Harry Potter-samlermodell av flygende bil Den magiske spenningen fortsetter utendørs når Ronny dukker opp utenfor vinduet i annen etasje, i en flygende Ford Anglia! Åpne bagasjeluken for å feste kjettingen til kroken, og trekk løs vinduet, slik at Harry kan komme seg ut! Velg den beste Harry Potter-gaven Leter du etter den perfekte barneleken, byr LEGO Harry Potter-gaver på grenseløs, fantasidrevet moro med samlerminifigurer og fantastiske funksjoner.

 • Barn kan gjenskape alt det merkelige som skjer i Dumling-huset i Hekkveien 4, og med de mange minifigurene og gøyale funksjonene kommer de garantert til å la seg inspirere til å lage sine egne Harry Potter™ eventyr.
 • Inkluderer seks minifigurer – Harry Potter™, Ronny Wiltersen, Dudleif Dumling, Wiktor Dumling, Petunia Dumling og Noldus – uglen Hedvik, en flygende bil med tak, dører og bagasjerom som kan åpnes, samt masse autentisk tilbehør.
 • Med LEGO® Harry Potter™ Hekkveien 4 (75968) kan barn gjenskape utallige spennende filmscener, inkludert Harrys skap under trappen, brev som strømmer ut av peisen, og Harrys flukt i en flygende Ford Anglia.
 • Dette dukkehussettet passer perfekt for gutter og jenter fra åtte år og oppover. Samlerbyggeleken er inspirasjon til fantasifulle fortellinger og rollespill med minifigurer og mye mer fra Harry Potter™ filmene.
 • Huset er over 17 cm høyt, 16 cm bredt og 12 cm dypt, og bilen er over 12 cm lang. Det store formatet og de autentiske detaljene gjør lekesettet perfekt som utstillingsmodell, og som gøyalt lekesett.
 • Denne Harry Potter™ byggeleken for barn krever ikke batterier. Samlerleken gir barn fysisk lek og moro hvor som helst og når som helst, alene eller sammen med venner og familie.
 • Enkle og lettfattelige instruksjoner får barn kjapt i gang med å bygge og leke. Mens de utforsker dokkehussettet inspireres de til å finne på egne fortellinger og utfolde seg i fantasifull lek.
 • LEGO® Harry Potter™ leker er flotte gaveideer til barn som har lyst til å gjenoppleve filmene! LEGO Harry Potter lekesettene inneholder barnas favorittfigurer, favorittskapninger og spennende steder og legger alt til rette for magisk lek.
 • LEGO® lekesett oppfyller bransjens strengeste standarder, noe som betyr at alle byggeklosser alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – helt uten bruk av magi – og slik har det vært helt siden 1958.
 • Du kan være helt trygg på at LEGO® klosser og deler er fullstendig sikre for barnet ditt. De droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller verdens strengeste sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 797
 • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell75968
EAN5702016616682
MerkeLEGO

Skyhøye eventyren

La barna hjelpe Harry å rømme!

Gjemte hemmeligheter

Et hemmelig rom avslører skapet der Harry overnattet først.

En overflod av Hogwarts-brev

Vri på knotten og brevene raser ned i pipa!

LEGO Harry Potter Hekkveien 4
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.