Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Black Deals avsluttes om:
Pris hos LEGO.com:
499,90

LEGO Harry Potter 75979 Hedvig

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 438,-
På lager
SKU
04202-74
   

Opplev den elegante og magiske uglen Hedvig, Harry Potters kjære maskot fra Harry Potter-filmene. Den klossebygde modellen består av hele 630 deler. Uglen har et vingespenn på over 34 cm og vises flygende mens den leverer brevet om skoleplass på Galtvort til Harry. Når du er ferdig med den gøyale og utfordrende byggeprosessen, kan du vri på spaken bak og se hvordan vingene beveger seg elegant opp og ned. Opplev den elegante og magiske snøuglen Hedvig fra Harry Potter™ filmene i virkeligheten.

Samlersettet LEGO® Harry Potter Hedvig (75979) byr på en givende byggeopplevelse og tar seg fantastisk ut som utstillingsmodell. Byggbar modell av uglen Hedvig med «flygende» vinger Den byggbare klossemodellen viser Hedvig som flyr for å levere et viktig brev. Modellen består av 630 deler og har et vingespenn på over 34 cm. Når modellen er bygget ferdig, får du vingene til å bevege seg mykt opp og ned ved å dreie på et håndtak. Samlermodellen er utstyrt med en solid sokkel og inkluderer en avtakbar minifigur av LEGO Harry Potter og en mindre figur av uglen Hedvig med vingene ute. Harry Potter-samlerleker – flotte jule- og bursdagsgaver Leter du etter en tøff gave eller populær byggemodell til barn eller Harry Potter-fans i alle aldre, vil du garantert finne det perfekte magiske settet i det store LEGO Harry Potter sortimentet.

 • Harry Potter™ fans vil garantert like samlerleken LEGO® Hedvig (75979). Modellen har imponerende detaljer og en mekanisme som får de sammenkoblede vingene til å bevege seg mykt opp og ned.
 • Denne autentiske leken viser uglen Hedvig idet hun leverer et viktig brev fra Galtvort. Settet inkluderer også en avtakbar LEGO® Harry Potter™ minifigur og en minimodell av Hedvig.
 • Den detaljerte modellen viser Hedvig i flukt. Ved å dreie på håndtaket bak aktiveres mekanismen som gjør at modellens vinger beveges opp og ned på en realistisk måte.
 • Leter du etter en flott Harry Potter™ gave til barn eller en byggeutfordring som appellerer til LEGO® fans i alle aldre, er denne modellen av uglen Hedvig en perfekt jule- eller bursdagsgave til alle fra ti år og oppover.
 • Med et vingespenn på over 34 cm og en lengde fra nebb til hale på over 20 cm er dette mekaniske LEGO® samlersettet av Hedvig en imponerende utstillingsmodell som garantert vekker oppsikt.
 • Dette LEGO® Harry Potter™ settet krever ikke batterier. De bevegelige vingene drives manuelt ved hjelp av mekanismen bakpå leken.
 • Klare instruksjoner garanterer en problemfri byggeprosess, en givende byggeopplevelse og et tilfredsstillende sluttresultat.
 • Serien med LEGO® Harry Potter™ byggesett er perfekte som gaver til alle som liker filmene, og inkluderer kule og populære modeller som gir barn muligheten til å gjenskape minneverdige scener og oppleve magi i virkeligheten.
 • Alle LEGO® byggbare leker oppfyller verdens strengeste bransjestandarder, noe som sikrer at alle komponenter er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre – helt uten bruk av magi!
 • LEGO® klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres. Det garanterer at hvert byggesett oppfyller verdens strengeste sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 630
 • Alder: fra 10 år
Produktdetaljer
Modell75979
EAN5702016685510
MerkeLEGO

Med bevegelige, mekaniske vinger

Bevegelige, mekaniske vinger

Vri på hendelen for å se Hedvig fly.

20 cm lang og 17 cm høy Hedvig ugle byggesett

En imponerende utstilling

Hedvig er 20 cm lang og 17 cm høy.

Detaljert ugle med vingespenn på 35 cm

Realistiske vinger

Uglen har flotte, detaljerte vinger og et vingespenn på 35 cm!

Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.