Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Harry Potter 75980 Angrep på Hiet

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 1 336,-
Få igjen på lager
SKU
04202-72
   

Utforsk Wiltersens fantastisk koselige og spennende hus sammen med Harry og Ronny. Modellen er stappfull av gøyale ting, fra hage til takmøne. Men vær forsiktig! De onde dødseterne Bellatrix DeMons og Fenris Vargar, har planer om å sette fyr på huset for å tvinge Harry ut, så de kan ta ham til fange. Vil Harry klare å unnslippe?

Det er opp til deg. Med LEGO® Harry Potter Angrep på Hiet (75980) kan barn rollespille fantasifulle dukkehus-fortellinger og oppleve en av de mest dramatiske hendelsene i hele Harry Potter-sagaen. Vil dødseterne klare å brenne Hiet ned til grunnen? Det er utrolig masse å gjøre og utforske i Hiet, som Wiltersen-familiens hjem heter. Den ene siden av det utrolig detaljerte dukkehuset kan åpnes opp for å gi rom for fantasifull lek. Med åtte minifigurer starter leken umiddelbart. Når barn gjenskaper den berømte scenen der de onde dødseterne Bellatrix DeMons og Fenris Vargar, angriper, kan de bruke flammeelementer for å gjenskape brannen som ødelegger huset fullstendig. Harry Potter-gaver for barn Leter du etter en tøff byggeleke, er LEGO Harry Potter byggelekene et perfekt valg, med sett som er basert på spennende hendelser i de populære filmene. Settene inkluderer samlerminifigurer, velkjente steder og fantastiske funksjoner og gir barn full tilgang til Harry Potters magiske trolldomsverden.

 • Med det ikoniske dukkehus-settet LEGO® Harry Potter Angrep på Hiet (75980) kan barn gjenskape et helt hus fullt av actionfylt magi og spenning med feiende flotte julefester og et skummelt dødseterangrep, hvor huset settes i brann.
 • Inkluderer åtte LEGO® minifigurer – Ronny, Gulla, Molly og Arthur Wiltersen, Nymfadora Dult, Bellatrix DeMons, Fenris Vargar og Harry Potter – samt massevis av funksjoner og tilbehør og spesielle flammeelementer.
 • Spenning, moro og eventyr venter når barn utforsker Wiltersen-hjemmets mange funksjoner og går til motangrep på de onde dødseterne som prøver å fange Harry ved å sette fyr på huset.
 • Dette LEGO® Harry Potter™ dukkehus-samlersettet passer flott som bursdags- eller julegave. Settet vil garantert fortrylle, underholde og inspirere barn fra ni år og oppover til å finne på utallige magiske rollespilleventyr.
 • Wiltersen-huset er over 34 cm høyt, 22 cm bredt og 18 cm dypt. Både størrelsen og de fantastiske detaljene gjør dukkehuset perfekt for fysisk lek, og det vil også bli et flott blikkfang på barnerommet.
 • Denne stilige byggeleken krever ikke batterier, og det betyr at barn kan boltre seg i magiske Harry Potter-eventyr som aldri tar slutt.
 • Settet inkluderer klare og enkle instruksjoner som gir barn en positiv byggeopplevelse og sørger for at den fantasifulle leken starter rett fra esken.
 • LEGO® Harry Potter™ leker inneholder favorittfigurer, fantastiske funksjoner og velkjente steder fra de populære filmene. Perfekte gaver til barn som ønsker å gjenoppleve filmenes magi.
 • LEGO® lekesett oppfyller bransjens strengeste standarder, noe som betyr at alle byggeklosser alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – helt uten bruk av magi – og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller verdens strengeste sikkerhetsstandarder og er trygge for små hekser, trollmenn og gomper.

Detaljer:

 • Antall klosser: 1047
 • Alder: fra 9 år
Produktdetaljer
Modell75980
EAN5702016685527
MerkeLEGO

Åpne opp for mer plass

Husets front kan svinges åpen.

Mange karakterer

Settet inneholder 8 LEGO minifigurer!

Opplevelser i hvert rom

Masse historier med magisk moro!

Spennende scener fra filmene

La barna gjenskape favorittscenene fra filmene.

En skjult portal i peisen

Peisen avslører en magisk vei ut av huset.

La barna vinne over skurkene

Man må tenke litt for å slippe unna de onde dødseterne.

LEGO Harry Potter Attack on the Burrow
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.